....i mitt hjärta

Dagarna känns längre i Göteborg. Oavsett vart jag än bott känns dagarna längre här i Göteborg. Jobbar sent men ändå finns där tid och ork till att hitta på något, idag tog jag ett par bärs i slottskogen och hinner ändå hem till fotbollen. Härligt. Pastan står och puttrar på spisen och tanken är att titta klart på Avatar innan läggdags. Det kanske är här jag ska bo trots allt.

Midsommar





Tack till alla er som gjorde midsommar till en lyckad tillställning.

Fäsk

Idag var jag ute på sjön och fiskade. Det resulterade i en enorm dragkamp mellan människa och natur där jag, Sofi Stark gick segrande ur stiden. När vi väl fått upp den på land delade jag fisken med ett helt kompani. Jag är gud.



God var den också


Jessi, vi saknar dig


Marchons

Ärade Fransoser, synd att ert VM tog slut idag, ni fuckade till mitt tips era jävlar. Hade ni inte haft världens vackraste nationalsång hade jag nu varit arg.
Varför sjunger ingen såhär längre?


Helgen i bilder

Jag och fröken Mättää åkte till Jönköping för att spendera helgen i stugan. Mysigt var det. Vi satt och grät ikapp till bröllopet, det trodde jag då aldrig att jag skulle göra. Vi fick besök av såväl Henny som Fops, Camilla, Jon och Henke, det uppskattade jag. I Söndags firade vi morsan tillsammans med barn och Greta, återigen väldigt mysigt men shit så slut jag var då kvällen var kommen, oj så vi busade och oj så söta de är.










Smått men också lite gott

Nu var det längesedan jag förde över bilder från min mobil till datorn men idag hände det. Hittade massa fint, bland annat:

En hund



En katt



Meningslöst klotter



Elli i väntan på Madonna



Robin serverar kaffe till Kasper i Arvingarna



Jessicas awesome solglasögon med tillhörande Jessica



Mitt "kontor"



Och Ullevi


En gammal räv

Fick en smärre chock då jag läste att Bremberg är klar för HV. Kan inte påstå att jag är överförtjust. Visst är han en lirare men 36 år fyllda och ett kontrakt på 2 år undrar jag vad han kan tillföra. Dessutom har det ju talats en del om hans inställning men Stillman brukar ju träffa rätt men känns ändå en smula lustigt. Nu har vi en hel hop med forwards som förtjänar istid enligt mig. Längtar tills det kör igång igen.
Hittade den reklam på nybliva Stanley Cup mästaren och HV-fostrade Hjalmarsson som jag tyckte var lite fyndig


Rocky it is

Det var lördagen det. Vart tog den vägen? Kände ett visst vemod då England-USA matchen var över. Inge mer fotboll idag, det var dagens sista match. Jag vill ha mer. Efter ett visst zappande mellan kanaler och försök till att reda ut mina tovor i håret efter att jag tuperat det igår (vad ska det bli av denna kalufs?) insåg jag att Rocky 3 är det jag kommer somna till. JAG VILL SE MER FOTBOLL!!
En kort summering av dagens matcher: Blev lite impad av Sydkorea, de var kul att titta på. Hade inte Nigerias målvakt varit ett sådant monster kanske mitt tips hade gått in. Är inte målvaktstavlor synonymt med Englands landslag? Blir liksom inte förvånad.
Well well, i morgon är en ny dag fylld av fotboll, nu ska Rocky vagga mig till sömns (kan inte bli så svårt).

Det är ju bara hår, hår och Hanna

Okej, jag överreagerade något om mitt hår häromdagen, det känns bättre nu. Ett klipp som alltid får mig skratta och som jag tar till när det känns surt är när Hanna (morgonpasset i p3) Hellquist tar ton.



Idag drog Sofia upp mig tidigt som attan, hon skulle åka till Halmstad och jag skulle tydligen handla. Nu har jag handlat allt vad som kan tänkas behövas för 2 dagar, jag tänker icke lämna lägenheten, nu blir det fotbollfotbollfotboll.

VAD ÄR DET JAG UTSTRÅLAR?!?!?!

Det här är helt otroligt! Jag har inte varit hos frisören på snart ett år och idag minns jag varför. Jag börjar tro att det är min huvudform det är fel på. Det blir fan jämt samma sak. Jag säger: "Jag är antagligen den ballaste du någonsin kommer träffa, ge mig en frisyr som styrker detta". HORA! Det låter alltid så fräckt när de förklarar hur de ska göra men resultatet får mig att vilja gå i kloster. Men det värsta är då de ska "piffa till det", när fönen åker fram och de tror det är en pensionär de just friserat. SLUTA FÖNA MIG! JAG VILL BARA HÄRIFRÅN! "Du får ju nästan lite lockigt hår här bak, vi kör på lockar" VA! Sen när vill en ball brud med skinnjacka och Sid Vicious på t-shirten (som förvisso sitter och lyssnar på Darin för tillfället) ha lockigt hår!? Och varför, varför har salonger så jävla stora fönster? Blir så trött. 
Som erfaren missnöjd kund hade jag packat ner mössan i väskan.  
Såhär kommer ni hitta mig en bra tid framöver..


Sahara Hotnights

Hörde Visit to Vienna med Sahara Hotnights av en slump häromdagen och har inte kunnat sluta lyssna på dem. Jag tycker fortfarande den skivan är fantastisk. Lyssnade på den då jag för några år sedan satt och lurade på vart jag skulle spendera några dagar just den sommaren. Wien var vackert. Under mina första stapplande steg på Österikisk mark ljöd Visit to Vienna ur mina lurar, kunde inte hjälpa att känna mig lite fånig samtidigt som en viss eufori sköljde över mig.
Härligt med låtar som väcker så många minnen.
Deras senaste skiva består av covers där det bästa spåret är Steve Millers klassiker Wide river. Käre hjärtanes så bra de gör den. I löve Sahara Hotnights.

Såg SATC idag, tyckte om den.

Folk

Var inne och kollade på qx igår och ser en killes status som löd: "Tvingas ha en chorizo i röven på cam nu"
Haha, var det meningen att någon skulle bli lockad? Ja se fölk...

Trendbrott efterlyses

Har fått slita med mitt dåliga samvete hela dagen, det vackra vädret är boven när jag egentligen bara vill sitta inne. Jag har städat, tagit hand om våra orkideér (Gunilla, Lennart och Ada), lagat mat och diskat, det hjälpte föga. Tog mig en liten promenad i slottskogen ändå, det var tråkigt. Nu sitter jag med gott samvete och tittar på tennis. Känns som Söderling viker ner sig, väldigt tråkigt. Dessutom är det nån jävla stilstudie på Nadal, han visas i rutan hela tiden och snälla, snälla, kan ingen köpa honom ett par boxershorts?


Jag vill bada i champagne

Söndag igen. Helgen borta och jag har faktiskt ingen större lust att sätta mig på kontoret i morgon. Jag vill ha fler fartfyllda heta nätter, spänning och magi, jag är här, jag är nu , jag är fri, jag vill leva la dolce vita, åhåh. Jaja, i fredags drack jag öl med Anna, igår med Cissi. Annars har jag pluggat på om VM och filat på mitt tips, det är fan inte lätt att förutspå vilka som kommer skrälla, vilka som kommer floppa, mitt tips är skittråkigt, får nog se över det igen. Har lusläst min bibel och hittat mängder med tryckfel, jävla amatörer. Jag och Andreas tävlar om en delicatoboll, det är härligt, vi visar klart och tydligt att det är äran som är det viktigaste att vinna.
Nu ska jag äta frukost och vänta och längta till klockan slår 15 då Söderling spelar final, heja heja.

Härlig dag och den är inte över än

Var på föreläsning idag med Roland Jansson, även känd för sin roll som Gösta "Måtte djävulen ta alla fruntimmer!" i Sällskapsresan, fick ett signerat ex av hans bok, den ska jag börja läsa i helgen.
Fikade med Camilla, vi har smidit planer, listiga sådana, till midsommar.
Handlade lite smått på vägen hem, bla VM-bibeln, ska plugga på så jag vinner tipset.
Anna sitter och dricker öl i kungsparken, det ska jag snart med göra.
Trevlig helg!

Mår

Efter en dag fylld med möten mötte jag upp Sofia på stan, vi promenerade hem, köpte med oss massa frukt som vi avnjöt på baksidan av vårt hus. Fan va fint vi bor och shit vilket väder!

Sofia dödar en kiwi och jag äter chips och salsa. Nu är det fotboll på tv, livet är gött i Göteborg.


RSS 2.0