Helgen...

...var ordentligt bra. Fick oväntat besök av min mor och Göran som lämnade av lite grejer och fick sig en kopp kaffe. Jag fick en flaska vargtass. När de åkt kom 2 klasskamrater för att föra och kolla på när Sverige krossade Italien. Sen styrde vi kosan mot skolan där vi åt kräftor och drack sprit. Ännu senare samma dag fick jag besök, fin besök.

Om 2 timmar ska jag iväg till skolan och lära mig allt om data. Ska bara fixa mig något att käka först. Ni kommer aldrig tro mig men min frys är full av matlådor. Matlådor fyllda med mat som JAG gjort. Look at me I´m growing.Absolutely fabulous

Jag har tydligen fått dille på mina gamla Absolut dance plattor. Kan inte hjälpa det men musiken de erbjuder gör mig glad och för mina tankar till den tid då det var ballt att lyssna på det. Tänkte bjuda på ytterligare en gammal goding. Minns när jag var liten och jag och pappa satt uppe på sena kvällen och skrattade till Absolutely fabulous. Det var tider det.
Hur som helst, här kommer den. 
http://www.youtube.com/watch?v=3YjDMmjgKec&feature=related
Ja, länken är "osynlig" men jag har inte orkat fixa det.

Schat ap!

Idag har vi haft vår första riktiga skoldag. Jag är helt slut, vi har börjat med data och affärsengelska. Känns kul och skönt att det kört igång nu. I morgon ska vi bli fulla igen. Hujedamej.

Jag har en "ny" städ låt. Alla minns vi väl denna klassiker? Ja, förutom vissa i min klass som istället valde att titta konstigt på mig när jag spelade den. De är så unga...Toppen.

Gott folk, allt är toppen. Allt är över förväntan. Skolan är skitmysig, klassen verkar suverän, staden har sina ljuspunkter och de föreläsare vi hitintills hunnit träffa verkar också väldigt bra.
Vi har fikat, fikat lite till, haft föreläsningar, fikat, besökt Läckö slott och fikat, bokat in en kräftskiva på fredag och fikat.
Här är en stor del av klassen innan vi blev fulla på Harrys i måndags.


Lischöping.

Sådär ja, nu bor jag i Lidköping, kändes lite lustigt när världens bästa föräldrar (mina) lämnade mig och jag stannade kvar och fick finna mig i att jag faktiskt bor här, i denna lägenhet, i denna stad. Jag har ett sånt jävla äventyr framför mig. Jag struntar i att mobilen saknar täckning, att mitt duschmunstycke inte funkar och jag får göra mig ren under en kran, jag struntar i att de inte har färg-tv här, jag skiter i att här inte finns något att göra, jag bryr mig inte om att jag saknar köksluckor. Nu ska jag på fest med mina nya klasskamrater.
JAG ÄR SÅ JÄVLA GLAD!!!!

Nu är det nära...


Mitt Släm.

Släm hade bakat bröd som hon bröd mig på i afton. Gott som fan är det med nybakat, att jag inte tar tag i kaveln oftare...
Tugget mellan oss var som vanligt, det handlade mycket om hur skönt det är att bajsa, om vår resa och om dom vi ligger med. Alltid lika trevligt.
Jag är så glad att jag har henne. Hon är toppen.


Varför inte?

Jag funderar på om jag ska börja lyssna på Tina Turner.
Idag när jag cyklade ner till min kära Greta lyssnade jag på P4 och fick höra What you get is what you see med denna primadonna. Fan va bra den är. På vägen hem såg jag en fågel med bara ett ben.

Jag vill..

Efter mitt senaste inlägg kom jag att tänka på saker jag vill och kom fram till följande:

Jag vill ha ett nytt liv: Oj, det har jag ju på gång att få.
Jag vill ut och resa igen: Om 2 år bor jag på Nya Zeeland.
Jag vill ha en pojkvän så jag får vara med mer: Varför?
Jag vill sitta på mitt golv och kolla på sitcoms och inte oroa mig över någonting: Det är ju det jag gör.
Jag vill ha någon att ligga med: Fan, det har jag ju.
Jag vill ha mitt kök städat: Det har jag i morgon.
Jag vill att mina grannar ska hålla käften: Jag skjuter dom sen.
Jag vill att någon ska uppskatta en bröstfis: Skrattade gott åt det igår.
Jag vill ha kontinuerligt besök i Lidköping: Mina föräldrar kommer nog med matkassar oftare än jag vågar räkna med.
Jag vill att HV ska signa en till back: Välkommen Niinima.
Jag vill att Sverige ska ta en medalj i VM: Yeah, right, som om det kommer ske..
Jag vill döda en harkrank med en tumtstock: Shit, det gjorde jag nyss.

Jag har det inte så tokigt ändå.

Skivan kommer så småningom.

Kl 15 i fredags hämtade Andreas oss, en halvtimme senare möts vi av Ulla i Grännas hamn bärandes på en kylväska som innehöll gin, tonic och citron. Hon är rar. Vid 17 hugget kastade vi ut de första burarna. Att fiska kräftor var en ny upplevelse för mig, det var mysigt som fan. Efter ett par öl, krubb, petades på lax-huvuden, några försök att inte slå Stefan på käften och en vittjning däckade jag, klockan var då halv tio. Jag är ball.  Kl 8 dagen efter var vi hemma igen med ca 15kg fångst. Jag vill ha en båt....och en ponny....och någon som städar mig lägenhet, jag är trött.I´m not alone, I´m with Muriel.

En sån här vänskap vill jag ha. Om du inte sett Muriel´s wedding behöver du inte titta men fan vad jag älskar det här. Särskilt efter 1.07 då de börjar komma igång. Eller vid 1.30 då de VERKLIGEN kör igång. blir så glad av detta. Det är allt jag tror på. Och visst är det något visst med ABBA ochToni Collette.


Just de ja!

Jag var ju på Madonna i helgen, det var kul. Hon var het, showen likaså. Vädergudarna log mot oss och allt var toppen. Dessvärre finner jag ingen lust att skriva om denna konsert (inte för att någon har bett mig men ändå) utan kommer istället att tänka på när jag och Elli var på Tegan & Sara förra året. Jag älskar dom, jag är fortfarande kär. Bifogar härmed ett klipp som bevisar min kärlek.
Här spelar de min favorit låt, where does the good go. Det är för övrigt mig ni hör, den där som förstör inledningen av låten genom att ligga liiiite före hela tiden.


It´s magic baby.

Den här blir jag glad av. Jag var glad redan innan jag lyssnade på den, nu är jag ännu gladare. Är det inte härligt?
En vän sa till mig: Man kan inte vara en leende hora hela tiden.
Fint tycker jag.
 


Tack Släm, I löööv you.

Mitt Birkagatan.

Varje dag slås jag över hur lite jag kommer sakna mina grannar. Varje dag då jag passerat trappuppgången som antingen stinker urin, sprit eller rök kommer jag in i min lägenhet som luktar lök eftersom familjen under mig alltid lagar mat vars os fyller mina rum. Kommer inte heller sakna familjen jag delar vägg med, skrikiga ungar som aldrig verkar sova och som tydligen finner en njutning av att smälla i dörrar. Kommer inte sakna min nykära granne jag delar andra väggen med som älskar sin pojkvän.... Kommer inte sakna grannen över mig vars största intresse verkar vara att spela kula och tappa saker i golvet.  Kommer inte sakna den skara som är ständigt fulla och luktar skit och som allt som oftast har en suspekt våt fläck utanför deras dörr.
Å andra sidan tror jag inte dom kommer sakna mig heller. Den som spelar musik hela jävla tiden.
Vad jag däremot kommer sakna är dessa 3. Här i min nya lägenhet där man ska skymta min utsikt över Willys varumottagning och betongbyggnader.


Stanford?

Jag vaknade utvilad, ensam. Åt frukost, ensam. Spelade skön musik, ensam. Åt pizza, ensam. Kollade på True blood, ensam. Dvs, jag hade en lugn och skön fredag.
När kvällen kom hade den med sig tjejerna från Sex and the city. Jag undrar i mitt stilla sinne, shit va fan hände? Mitt annars så tomma vardagsrum fylldes med luftmadrasser, väskor, chips och öl. Jag klagar inte, alla var störtsköna och givetvis välkommna. Vi pratade om menskoppar och dyra deodoranter.  


Herreys

Av någon anledning kom jag att tänka på Herreys idag. Älskade dom som liten. Särskilt Rickard. Efter att jag skrattat mig igenom videos som "Not funny" och "Sommarparty" på youtube kom jag att tänka på Kalla kårar. Den videon skrämde slag på mig fullständigt när jag var liten. Det hinner hända en del på 20 år. Titta och njut/kräks/skräms vad du vill. Jag tycker fortfarande att det är fantastiskt.


In a galaxy far far away..

Tryck på play sen kan du läsa mitt inlägg. Videon är bara för att få upp stämningen. Jag vet att den är på tyska men det är bara för att ni inte ska bry er om texten. Pling, nu börjar vi.
Jag vet att du nu befinner dig i en annan galax, en annan tidzon och slåss med ditt lasersvärd. Stryper folk och påstår att du är pappan till en man jag aldrig träffat. Du slänger med din käp och förolämpar dina vita krigare. Jag lyssnar på popsicle och saknar en tid som varit. Den tid då du visade mig runt på ditt skepp och jag fick trycka på knappar, den tid då du presenterade mig för Jabba De Hut som vi sedan skrattade åt bakom hans rygg och petade på honom med en pinne. Den tid då vi satt framför brasan och du tålmodigt förklarade för mig vad en sithlord är och varför du bytte sida (ärligt talat, jag fattar fortfarande inte). Den tid vi satte nålar i din Obi-Wan docka och hånskrattade. Den tid då jag fick polera din hjälm. Den tid vi hade trekant med Padmé. Den tid då vi konstaterade att Star Trek är patetiskt.
Trots att du är ond: I miss you Darth.
Nanananaanaaananananananaaaaa (mitt försök att illustrera starwars melodin).


Hur jag dängde måtte jag gjort fel.

Nu var det längesedan jag skrev. Kan berott på att jag spenderat en dryg vecka i huvudstaden och gett fulla fan i vad som händer på facebook, på bloggar och mail.
Skulle kunna skriva en novell om min vecka men eftersom jag inte lyckats smälta den ännu skiter jag även i det.
Min lägenhet är inge rolig att vara i nu så jag hänger hos morsan och farsan. När jag skulle gå på toa finner jag en allsång-bok därinne, tänkte genast att det har slagit slint fullständigt hos de båda. Skakade på huvudet och gick därifrån. Besök nummer 2 krävde längre tid sittandes, if you know what I mean...ja, jag skulle bajsa alltså. I brist på lektyr började jag bläddra, fann en del gamla godingar, rev av både "Far, jag kan inte få upp min kokosnöt" och "Sjösala vals" innan jag var klar. Det var att rekomendera.

RSS 2.0