På g

Alla mina biljetter är bokade, den 7de dec lämnar jag Sverige för Thailand och den 30dec byter jag Thailand mot New Zealand. Jo tack. Någon gång i April är jag åter i Svedala.
Nu har vi även fixat boende. Det blir ett hus för 6pers med stor veranda som ligger rätt nära skolan. Jag, Sofia, Marie, Lisa och 2 till ska hålla till där.
Nu ska jag ladda inför kvällens musicquiz på Harry´s. Storpen IS mot nya höjer.

Epilator-helvete

Jag känner en stark avsky till behåringen vi blivit välsignade med på benen. Jag känner ännu mer avsky till den som kom på att det är oattraktivt att låta det göda. 
Jag hade sparat ut lite som jag skulle låta Sofias helvete till epilator ta bort. Fy fan säger jag bara vilken smärta! Kändes som 100 pysslingar högg sina små knivar i mina ben. Jag knottrade på hela kroppen och svor om vartannat. Det värsta var att jag inte var särskilt len när jag beslöt att jag var färdig/inte pallade mer. Den lilla helvetes maskinen...

Ska bara blogga, sen ska jag börja skriva

Jag tycker inte det är kul att skriva tenta. Jag vill bara fjanta mig igenom hela livet. Ligga bort det typ. Det kan jag väl få? Jag hoppas att jag aldrig tar livet på blodigaste allvar. Jag vill ha kul. Jag tänker aldrig låta tråkigheterna ta över och slå ner mig, men ibland är det svårt när merpart röstar på alliansen eller SD eller när man har ett fullspäckat schema med måsten.
Jag vill resa, festa, larva mig och skratta mig igenom mitt jordeliv.
Nej, nu ska jag ska göra det här bra och bli förtjänt av en klapp på axeln, sen tänker jag fjanta och ligga.

She is open waiting for more. He is only looking to score.

Jag hjärta P1 är lika med sant.

På minuten är banne mig min bästa vän. Så pålitligt, så roligt.
I torsdags var vi på musicquiz på Harrys, mitt lag: Storpen IS hamnade på en hedrande tredje plats, dvs, vi var rätt grymma.
Idag har vi trotsat det osköna vädret och strosat och fikat på stan. Snart vankas det vin och currygryta.
Nu ska jag måla i min målarbok, jag är så jävla ball.


Soldatfru

Alone again. Jag njuter av ensamheten i ca30 min sen blir jag uttråkad. Blev så uttråkad på kvällskvisten att jag tog en liten, med betoning på liten, promenad.
Jag känner mig som en soldtafru som sitter och väntar. Jag städar och tar hand om lägenheten. Jag broderar och vattnar orkideérna. Kalla mig tragisk. Gör det, jag vet att du vill.
Känner mig även som en karaktär i Bröllopsfotografen, de som sitter med varsin överstrykningpenna och markerar de tv-program de skall se under veckan.
Har hela dagen varit fast besluten att titta på Idol sen Berg flyttar in och jag ska avsluta kvällen med det hemska Kungarna på Tylösand. Nu sitter jag här och tycker om både Carina och Gunde.


4.6

Det här är ju helta jävla sinnesjukt! HUR I HELVETE KAN DET BO SÅ MÅNGA EGOISTISKA IDIOTJÄVLAR I DETTA LAND. FAAN!

Min valdag

Denna väntan på resultatet är förjävlig! Iklädd min rödaste av skjortor har jag spenderat dagen på stan och förmedlat mitt budskap. Nu ska jag köpa frukt.


Det var allt jag hade att säga

1904-1918 Nej till allmän rösträtt. 1916 Nej till olycksfallsförsärkring i arbete. 1919 Nej till kvinnlig rösträtt. 1927 Nej till folkskolereformen. 1931 Nej till sjukkassan. 1934 Nej till a-kassa. 1946 Nej till fria skolmåltider. 1947 Nej till allmäna barnbidrag. 1953 Nej till fri sjukvård. 1959 Nej till ATP. 2004 Ja till sänkt a-kassa och sjukersättning. 2006 Nej till höjd a-kassa. 2007 Ja till sänkt sjukersättning.
-M

RÖSTA RÖDGRÖNT!

Tillägnad Martin


Ibland

Ibland slår det ner en blixt i huvudet och ibland väljer man att ignorera den.
Ibland vill man bara lyssna på Ryan Adams.Inspark

Igår hälsade vi de nya ettorna välkomna till skolan. Detta gjordes med lekar, uppdrag, öl och ännu fler lekar, Jessi hade lite svårt att hålla sig på benen...Mycket dans och mycket folkOch vi är 3 heta bitches


Hejåhå

Denna dag blev väl inte riktigt vad jag tänkt. Det började med att jag fick ångest över framtiden. Så jävla onödigt, jag vet men så vart det. Jag vet faktiskt inte vad jag vill göra. Visst vore det ballt att starta eget men då gäller det ju att man har en bra idé. Borde kanske stanna på Nya Zeeland och jobba på ett sunkigt hostel. Ska kanske plugga vidare efter denna utbildning. Känns som det sistnämnda ligger närmst.
Kom hem och skulle skriva på rapporten som skall vara klar på fredag men både jag och Sofia gick på däck och vaknade kl19. Men nu sitter vi, rapar ikapp och plintar ner den idé som vi i gruppen tycker är fantastisk.

Vart tog helgen vägen?

Har haft en väldigt bra helg, lugna timmar med bara mig själv varvat med biljard, fika, hål att utforska och fotboll.
Kom just hem efter ännu en hård batalj på gräsplan. Sträckte mitt lår vid första tillslaget och nu sitter jag insmord med tigerbalsam och ojar mig. Men all smärta är värd det faktum att jag tunnlade Simon.
Måste bara uttrycka min kärlek över den nya kanalen nr 10. Igår kom jag hem efter 04, satte på tv och tänkte somna till något lättsmält då visas Hv-Saltzburg. Helt jävla fantastiskt!

Nu var det dags för lite propaganda


Jo tack, själv då?

Nu har skolan börjat igen. Känns bra. Idag hade vi en festlig föreläsning om att tänka det otänkta, vi blev tvingade att tänka i nya banor, det var ballt.
I måndags var det redovisning, det var också kul. Efter drack vi några bärs och spelade spel.
I morgon har Sofia lovat att spela fotboll med med. ÄNTLIGEN!!
Just idag känns livet skönt, bra musik, 3,5or och jag letar biljett till Phuket och Nya Zeeland.

Torpa light

Att spela biljard ett gäng en lördag kväll är ett ytterst behagligt sätt att fördriva veckans hetaste dag tycker jag. Man tar en öl, vinner, skrattar och vinner igen. Vi beslutade oss för att ha efterfest redan klockan 23 hos Jonas. Vi spelade spel och drack folköl. Fantastiskt. När man bor på "andra sidan stan" här i Lisch tänker man att man har en lång färd hem men det tar aldrig mer än 10 min. Jag tänkte testa Sliverblixtens gränser i afton och körde som fan hem, vi låg ner i rondellerna och låg som slicka utmed staketen och rätt som det var skymtade vi framnäs fasader och jag kunde tryggt kliva in i min port. Jag tänkte att det måste vara såhär det känns när man bor på torpa i Jkpg. Bekvämt? Ja. Häftigt? Nej.

Kräftskiva nr 10

Då var kräftskivan och mötet med de nya ettorna avklarat. Det var.....intressant.
Det ballaste på hela kvällen var att jag och Robin satt en halv meter från en livs levande räv. Vi hade kletat ut makrill på marken som den smaskade på. Det var hur coolt som helst.
Ingick i städpatrullen som gjorde skolan fin i morse. Förstår inte hur folk bär sig åt. Aska inomhus, snus på golvet och fläckar överallt. Tyckte dock det var lite onödigt av ettorna att bajsa på väggen.


Onsdag

Vad som såg ut att bli en dag med bara mig själv som sällskap ändrades då Elin ville ha kaffe. Jag tror vi kan kalla oss coffee-buddies. Vi dricker mycket kaffe. En vända ner till vattnet resulterade som så många gånger förr i hoppbilder. Det var kallt och blåsigt, hösten knackar minsann på dörren ordentligt. Jag kommer aldrig tröttna på att hoppa.


RSS 2.0