Silverblixten

Jag vet att jag pratat mycket om min Silverblix och jag förstååår att du är nyfiken på hennes skönhet. Här är hon.


Måndag

Igår var jag sjukt produktiv, sa upp min lägenhet, klippte mig, var i skolan och pratade med min rektor, städade och på kvällen spelade vi biljard, det var kul, jag var bäst.



Robin har analklåda


Awesome

Elin var snäll att låna ut sin hårdisk till mig fylld av True Blood säsong 3, snacka om att kvällen är räddad.

Idag märkte jag att min cykel kan vissla. Först blev jag förvånad och undrade vem det var som ville ha mig men insåg snart att den gjorde det varje gång jag trampade på. Silverblixten verkar ha många oväntade förmågor.


Förresten, jag har gjort en spellista till dig på din spotify morsan.

Jag har gjort chili

Blir alltid så himla stressad när jag lagat mat. Gott blev det, väldigt starkt, rann i både näsa och ögon.


Det här är fantastiskt roligt tycker jag

En vän hade testat att röka på och under ångornas magi hävdat att detta är världens bästa låt. Hahaha, jag döör och tydliga bilder spelas upp i min skalle.




Hahahahahahahhaha


Diar på livets spene

Som sagt, har det jävligt bra här men tror nog ändå jag drar tillbaka till Lisch i morgon. Har funderat på saker jag kan hitta på där för att undvika att dö i tristess innan skolan börjar.
Jag kan spela biljard.
Börja träna, 5 situps om dagen.
Glänsa med Silverblixten.
Dricka java på min balkong och blicka ut över Willys parkering.
Lyssna på musik på nätterna.
Nåväl, får se hur jag gör.

Att lastbil och erotik mässan på Elmia går av stapeln samma dagar är ju för fan genialiskt. Och väldigt roligt. Grattis till dem.


Jovars

Camilla och jag blev bjudna på pizza av solstrålen Rabi igår, jag tyckte att vi skulle promenera hem från Torpa, Camilla hängde motvilligt på. Hon började klaga efter ca 15min, efter en och en halv timme var vi hemma. Vi tog svängen in på rosariet, en symfoni av färger och ett landskap med en färgexplosion (allvarligt talat, det var mest bara grönt) fick mig att undra varför vi aldrig fikat där. Camilla menade på att vi inte är pensionärer, jag var snabb att replikera att vi förra veckan var på bilbingo.
Vet inte om jag är redo att dra till Lisch än, har det rätt bra här. Här finns både sällskap och mat och jag äter kräftor varannan dag. Smaskensfillibajs.
Tycker vi avslutar med en bra låt.


Jag har äntligen en ny cykel!

Min käre far hade spaden i högsta hugg under polisens auktion och håvade in en damcykel och den skall bära namnet: Silverblixten.
Den har 3 växlar, dessvärre fungerar inte dem.
Den har handbroms, den fungerar inte heller.
Den har lampa, den fungerar inte heller.
Den har ett lås, som är urborrat.
MEN, den kan stoltsera med både pakethållare och skärmar. Nu ska jag susa fram på Lidköpings gator. Hejar jag inte på er är det för att jag åker så fort och inte hinner se er.

Vi har slutat nian..

Åkte till Gbg igår, jag kan inte få nog av denna stad! Baluns stod på schemat. Underlig kväll men kul var det. Stundtals kändes det som vi alla gick i åttan. Skamliga förslag, vengaboys, folköl, drama, redbull, krossat glas och fyllesamtal avlöste varandra. Fan va härligt att leva.
Nu stundas en promenad in till stan, en välbehövlig sådan. Om jag blir kvar i natt också återstår att se. Det är ganska skönt att vara ledig ändå.

Gissa vad jag har gjort?

Vi satte oss i en bil vid 6, det började regna utan att det störde vårt humör



Titta, många bilar står uppradade...



Just de, jag har varit på bilbingo



Fikapaus..



Klockan hade passerat 22 innan jag kom hem, en jävla massa bingo blev det.


Läggdags antar jag

Jag har egentligen inget vettigt att förmedla men är så uttråkad och ett blogginlägg sysselsätter mig ett litet tag.
Idag har jag hängt med Camilla, vi tog en promenad, pratade om lördagens klassfest (hon fyllde några luckor åt mig) och konstaterade att vissa hus är gröna och att lampor kan vara dyra.
Jag har kommit fram till att jag inte ska lägga massa energi på saker jag inte kan förändra.
Jag är nere i ett Horn/Hellström träsk och känner mig som hur en duett mellan de båda skulle låta.

Klassfest

Skitrolig kväll igår alltså, först satt vi ute men det började regna och snuten kom, vi ba, shit ba. Vi kollade på vår cabaré oh noo, det var så pinsamt!!!!!! Sen berättade alla om sina liv typ. (skojar ba)
Karlssons blev salongen för aftonen innan vi vinglade hem. Min helg har varit magisk!
Som tur är insåg jag att det inte bara jag som inte lever det vuxna livet än, även om det är få av oss kvar i denna ålder. I denna vackra samling satt någon som haft kontakter med maffian, en som utvecklats till att bli en grekisk gud, en sekreterare, nån assistent, en pizzabagare, några föräldrar, en med ögon som kan förtrolla din själ.





 

Tjere teider

Igår var det kräftskiva i stugan, blev lika hårt som vanligt när det vankas fest där ute. Jag hade idiotkul. Jag önskar att jag hade någon rolig anekdot från gårdagen men jag minns faktiskt ingenting.
Vi badade 7 gånger. Så jävla hårda är vi.







Dagen efter och jag som snart ska på klassträff, käre tider.


Ibland behöver jag bara höra det från någon annan för att förstå vad jag vetat länge.

Alla får väl lov att göra ett undantag?


Ja, den är till dig ditt söta lilla helvete


Fast i Lisch?

I Lisch efter en långhelg i Sthlm. Tänkte köpa mig en biljett till Jkpg under bitt tågbyte i Sköve. Slut på kontot sa damen bakom diken. Dra åt helevte sa jag. Jaha, fast i Lisch tänkte jag och livet kändes ganska pissigt.
Under helgen har jag lärt mig 2 saker:
1. Skicka inte mail på fyllan
2. Köp aldrig, aldrig någonsin någonting.

Väl hemma kollade jag min bank och det visade sig att jag hade ett antal tusenlappar kvar så nu känns det bättre. Sitter i min ensamhet och firar att jag inte är pank med en öl.

Naked beer

Idag känns det bättre. Varför blir jag aldrig nöjd!? Så fort jag lämnat sthlm kommer jag säkert vilja åka tillbaka. Tänkte ladda upp massa bilder men är kass på Mac! Ikväll ska vi på Cohen men först ska vi dricka bärs och äta tapas. Det är kanske här jag borde bo? Igår var Släm här, hon är sötast i världen.

Vad är detta?

Jag har hört att semester är något alldeles fantastiskt. Jag byter gärna bort mina veckor för att istället få göra något vettigt. Är i Stockholm och super och har trevligt men ytterligare 4v utan att känna mig betydelsefull kan jag fan vara utan. Känner något slags tvång att hitta på saker och träffa människor jag inte sett på länge och det roar mig inte särskilt mycket. Så jävla tragiskt. Jag vill plugga, jag vill jobba! Hoppas detta går över och att jag tar mitt förnuft till fånga och njuter av nuet. Oj, nu skjuter de utanför.

Grattis Jessi

Vi firade dig med Törley och nötter. Sofia fixade korken och hon gjorde det bra (som alltid). Hoppas du har det bra.




Pajbak

Min bror fyller år idag. Jag och morsan har bakat pajer som det skall bjudas på. Samtidigt som vi satt och hackade och knådade sjöng vi denna käcka dänga. Snubben som gjort videon måste ha alldeles för mycket fritid.


Jag må vara lite sen..

..men den här är så bra. Nu ska jag hem till Greta.


Vasastan är som chinatown

Nu har vi officiellt lämnat Göteborg (för den här gången). Kändes skittråkigt. Vi tog bilen till Lidköping där vi ganska omgående tröttnade på att vara. Sofia var rar att ta svängen förbi Jönköping innan hon fortsatte sin resa genom Sverige. Jag blev välkomnad med kräftor, så jäääävla gott.
Vi lyssnade på Audioslave och åt McFlurry, så jävla coola är vi.



Miss you redan bitch


Pissdag!

Är så uttråkad. Idag flyttar jag ut, sitter i en välstädad lägehet utan några tillbehör och väntar på snubben som ska flytta in. I morgon kör vi all skit till Lisch sen blir det nog Jkpg. På fredag bär det av till Sthlm där jag ska festa och äntligen få träffa Jen, Alex, Hans och Släm igen. På söndag ska jag se Leonard Cohen sen blir det jkpg igen för mer fest sen vet i tusan vart jag tar vägen. Kanske Nepal, kanske Österängen kanske Johanneberg kanske Framnäs. Kanske sätter mig i stugan och jobbar. Orkar inte tänka på sån skit nu, nu vill jag bara härifrån! Ge mig sushi och öl! 

RSS 2.0