Sista dagen

Min nya grej: Moppetaxi. Jag alskar det. Det gar fort, det ar billigt och det ar med en skrackblandad fortjusning jag swishar fram pa Bangkoks gator. Jag haller i mig sa hart att knogarna vitnar. Jag forsoker slappna av och lite pa foraren som inte tolererar att ha nagon framfor sig och som inte tvekar att kora i bussfilen eller mot motande trafik men det ar svart. Blickar over hans axel och undrar hur fan vi ska lyckas ta oss fram mellan bilarna, sticker jag ut en ta kapas den. Om det ar tur eller skicklighet vet bara gudarna och det ar de jag tackar varje gang jag kommer hem helskinnad. Igar akte jag med en som var forsiktig, viskade tont i hans ora.
Jag ar sjalv har i Bangkok nu, trots det och trots att det ar min femte gang har gillar jag staden mer och mer. Forutom att aka en javla massa moppe har jag de senste dagarna besokt en orm farm, varit pa zoo, lallat runt (pa KarlJohan) i Lumpini park, varit pa bio, atit varldens godaste sushi och gatt vilse i stan. Jag och kartor och min tro pa mitt lokalsinne alltsa... Gick och sjong pa "One night in Bangkok" da jag yrade omkring pa gator och torg i tron om att jag aldrig skulle hitta hem.
Under Sophie och Thereses sista natt har dansade vi till Waka Waka med sydafrikaner och jag fick antligen dansa till Single ladies infor fulla gator.
Livet behandlar mig val.


Gissa vad jag gjort...


Julafton i bilder

Jag hade mina julskor pa mig



Sophie vid en valdigt provisorisk bar





Dagen blev kanon, vi dansade pa gatan, sjong, pratade som Ranelid, at och drack och drack


Gooood jul!

Vaknade av ljudet fran ett mms, det var fran mor och inneholl en bild pa deras frukost, skinkmackor. Sjalv at jag musli med youghurt, joda, fick en gigantisk skal med frukt och musli och en liten kopp youghurt, fick kampa med den.
Egentligen hade jag tankt att spendera min formiddag solandes i Lumpini park med efter att ha kommit i sangs vid 7 i morse tankte jag om nar jag val vaknade. Efter 7 timmar pa MBK med Sophie och Therese (de kan shoppa dom..) blev det ater en vanda med massa bars pa Khao san road, vi traffade nagra skona snubbar och jag blev sittandes med en utav dem till langt efter stangningsdags och Khao san blev ode, sjalslos och oigenkannbar (hittade knappt hem), vi satt pa en trottoarkant, tittade pa rattor som passerade och pratade om himmel, jord och allt dar emellan, sa javla trevligt. Tror dessutom att jag behovde det. Han sag precis ut som Johan Davidsson, jag tyckte jag gav honom varldes finaste komplimang nar jag sa det, dessvarre visste han inte vem det var.
Om ett tag ska jag bege mig till Sophie och Thereses hotell, de har fatt badrockar och tofflor mitt hotellrum har en spegel och tva galgar..
Har kommer lite bilder fran tiden som gatt. God jul pa er.


Oovervinnerlig

Nu kanns allt mycket battre. Har bytt boende och har nu det varma vatten, egen toa och tv som jag behover. Det ar sjukt varmt har sa jag har hittat in till MBK, ett gigantiskt varuhus som jag tankte hanga pa i ett par timmar. Tog en tuk-tuk hit, det ar ju helt livsfarligt att aka, man kryssar friskt mellan bilar och jag glider runt pa det glatta galonsatet men fan vad jag alskar det. 
Skulle kopa 1 t-shirt, blev 3 och nyss inhandlade jag aven ett par skor, det ar helt omoligt att inte handla har. Fuck, min vaska ar redan alldeles for tung. Har fatt span pa en ukulele men kopte den ej, tyckte den var dyr, far se vad jag far ner den till. Har aven kopt ett par nya solglasogon eftersom jag rakade trampa pa mina.
Tankte aven tatuera mig, coolt som fan.


Nedkop

Ater pa Khao san rd, tankte att det var ett sakert kort, dar vimlar det ju av hostel. Det gor det ju visserligen men de med hyfsad standard ar alldeles for dyra for mig och da aterstar bara skiten, sunket och acklet. Bet i det sura och slangde in min vaska i ett rum som kan liknas vid en cell. Inga fonster, ingen ac, ingen toalett, bara en sang, en spegel och fyra vaggar men vad kan man begara av 300 bath? JAG KAN INTE BO SA! Bar mig ut efter att finna nagot battre, trottnade snabbt och satte mig med en chang och tittade pa folk istallet. Detta gjorde jag pa Silk bar, ett stalle jag tidigare stiftat bekantskap med tillsammans med Slam. Mina myggbett kliar mer an nagonsin och jag kanner mig lite gnallig. Det har nog gatt over tills i morgon, va fan, jag ar trott efter resan och jag har inte ens tvaat idag.
I morgon ska jag hitta ett bra boende sen ska jag njuta. Varje gang jag ater mango & sticky rice kanns det battre och jag ar inne pa mim tredje idag. YAY

Lyxproblem

Laser en bok som ar sa bra att jag nastan borjar pa nasta kapitel innan jag ar klar med det forsta, samtidigt som jag inte vill missa ett ord.
Dagarna bara springer forbi, snart ar jag i Bangkok och innan jag vet ordet av sitter jag pa verandan i Nya Zeeland och blickar ut over vad an landskapet har att erbjuda.
Dagarna har i Phuket flyter nastan samman. Vi badar, solar, laser, ater och dricker gott. Mitt rum ar det finaste jag nagonsin bott pa trots att det "bara" ar ett guesthouse men hade det funnits en harfon och en restaurang hade det sakert kunnat klassas som ett hotel.
Jag har varit valdigt forsiktig med solen men igar small det till, vi akte till Paradise beach och jag somnade i solstolen och idag ar jag latt flamberad pa axlar och bringa.
Annars ar det som det brukar, ar standigt omgiven av orkideer, standigt prutande och en standig brist av sans och reson, man maste ju inte utnyttja alla "Buy one drink, get one free" biljetter man blir papackad, lik forbannat sitter man dar med 14 ol framfor sig. Dessa lyxproblem..


Thailands toaletter

Blot kvall med typ 100 bars och nagra driknar pa det, bast pa kvallen var dock toalettbesoket pa ett utav stallerna.. "Where is the toilet?" "Over there...". Jaha...tack. En vagg men inget mer. Harligt, mysigt, intimt.

Livet ar gott, varlden ar stor

Regnar just nu sa da passar jag pa att sitta vid datorn, det ar viktigt som fan att kolla hur det gar for HV.
Var ute och at med hela ganget harom dagen, 18 tallrikar stod pa vart bord och sa fort vi trodde vi atit fardigt kom det in fler. 7 pers och kalaset gick pa 200sek, det ar fan bra det.



Igar lat jag och morsan 3000 fiskar ata pa vara fotter, fy faaan va vidrigt det var.



Far lov att pasta att jag har det javligt bra. Idag har vi slappat vid poolen, atit fantastisk mango och glass, ska snart mota upp de bada for middag sen blir det nog nagra ol igen skulle jag tro.



Har ser ni mig och morsan pissa pa en Frolunda handduk, vackert va?



FYI, fann ingen ukulele igar, raknar kallt med att hitta en i Bangkok..

Det gar att spela biljard har ocksa

Sitter med en resorb och aterhamtar mig, blev ganska hart igar. HB & co har nu akt vidare, det var kul att traffa dem alla igen. Om nagra timmar ska jag mota upp mor och far, vi ska kopa mig en ukulele om vi hittar en. Hade jag tankt steget langre skulle jag tagit med min kamera och visat lite kort men det far bli en annan dag. Idag ska jag ta det lugnt, kanske sitta pa min balkong och lasa och lyssna till underbar skamusik (jag fullkommligt alskar ska) som spelas pa scenen nagra hundra meter ifran.
He gott folk, nu ska jag kaka och ga pa ukulelejakt. Val mott!


Stop 1

Hej allesammans nu ar jag i Thailand och gott ar det!
Kom igar efter en helvetesresa via Berlin, val pa plats i Phuket vanjde jag mig snabbt vid varmen och njuter i stora drag. Henke, Nod, Steffe och Frasse har flyttat in pa mitt hitell, kul tycker jag. Igar at vi middag tillsammans allihop for att dra vidare till en show ned Little Gerhard, jag och HB tog givetvis tillfallet i akt och tjotade lite med honom, tror vi pratade i 30sek med honom och han hann saga at oss att ga satta oss ner 5 ganger.
Idag har jag atit kycklingvingar, druckit bars, skrivit kort och nastan dott av varmen. Nu ska jag upp pa rummet och avrunda kvallen med en bok och en bira.

SOPOR!

Vad har SR för kriterier för att antälla sportkommentatorer egentligen?! Sitter och biter på naglarna och lyssnar på Frölunda-HV och snacket går såhär:
-Oj, han ligger ner, han verkar ha ont.
-Ja, usch, vem är det?
-Jag vet inte.....Karlsson?
-Nää Kallio kanske.
-Oj vilken tackling
-Jag ser så dåligt, vem var det?
-Torp tror jag, nej Grillfors, nej Falk, nej Örnerud.
-Vem har pucken?
-Jaa, vilket lag har blå tröjor?
-Frölunda. Nu hände det något, vad hände?
-Jag ser inte..
-Inte jag heller.

ÅH!


Suck

Nu har jag suttit i några timmar och försökt klura ut hur man bäst hanterar koder och mallar, jag kan inte sånt! Tänkte göra min blogg tropisk, ljus och fin för att gestalta min närmsta framtid. Såg bara larvigt ut och nu orkar jag inte mer.

Klappar mig själv på axeln

Satt med armarna i kors och stirrade på datorn och de 12 sidor jag nu fått ihop till hemtentan då det plötsligt slog mig: Jag är klar! Som en blixt från klar himmel, jag kan inte skriva mer nu, jag är klar, jag har fått ner allt jag ville. Fy fan va skönt, nu kan jag åka ändå.
Om mitt plötsliga beslut kom pga lathet, stress eller rastlösthet låter jag vara osagt.. 
Nu firar vi med min nya favorit.


Oljepengar eller?!

VM 2018 skall avgöras i Ryssland och VM 2022 är Quatar värdland. Den här världen är äcklig och luktar skit.

Nu är jag på väg

Snart drar jag, känns mysko men nu är jag lite närmre, har nämligen varit på a6 och handlat det viktigaste: En HV-reflex, en Hv-mössa och ett par Hv-trosor.

Jag vill inte va ballong

Haha, hade nästan glömt den här. KAKTUSAR! Fy fan va roligt


RSS 2.0