Good to be back

Nu är äntligen vårt projekt till ända. Var i Vara igår och genomförde kickoff och kortege, jag var konstant stressad. En riktigt skön känsla infann sig då allt var slut och vi firade med en öl och julmat.
Har just varit och kollat på Twilight New Moon, det var en sann pina att glo på. Fy fan va dålig, nog om den. Nu ska vi istället kolla på något vettigt: Paradise Hotel.



Jönnet

Sitter och ugglar i Jönköping. Borde skriva mitt cv men dansar mig svettig till Beyoncé - Single ladies istället. Ska kolla hur många gånger till jag kan spela den innan morsan inte längre står ut. Kul att vara hemma.
Fan, nu är det dags att fika igen, har inte gjort annant än att dricka te och äta kakor sedan jag vaknade. Pappa har varit och köpt mina favorit bullar. Kul att vara hemma.
I eftermiddag ska jag hem till Greta och fika ännu mer.
Ikväll är det tydligen fest men vet i fan om jag vill gå. Borde skriva mitt cv.. Sitter nog hellre här och spelar mahjong och konverserar med mina föräldrar som sitter i rummet brevid. Och skriver mitt cv såklart. Kul att vara hemma.

Tegan & Sara

Okej, nu ska jag försöka mig på en liten sammanfattning om lördagens konsert med de helt fantastiska systrarna: Jag är kär. Denna spelning rullar in på top-5 direkt. Blir fortfarande inte klok på låtlistan, jag klagar inte, absolut inte, de spelade nästan alla låtar jag ville höra och det var grymt. Lyckades dessutom pricka in några högoddsare vilket jag tyckte var kul. De inledde med The Con, fantastiskt. Spelade alla 13 låtarna från senaste plattan, fantastiskt. Lirade Where does the good go, fantastiskt. Avslutade med allsång till Call it off, fantastiskt. Jaa, jag kan nog inte beskriva min kärlek till denna konsert med ord utan få gå och vänta i säkert 2 år innan de beger sig till Sverige igen, suck. Don't stand back here and wait like an animal at a farmer's gate, Am I food or am I free?

Dans Dax

Helgen var magisk! Måste dela upp den i 2 inlägg, dvs, jag tar konserten med Tegan & Sara i morgon eftersom jag inte landat än. Går fortfarande på moln, det var fantastiskt.
Jobbade som sagt på cateringen under Dans Dax i Skandinavium i fredags. Det var riktigt kul. Snackade en hel del med mina nya vänner som råkar spela i Arvingarna. Våra konversationer såg dock mest ut såhär:
- Har du ketchup?
- Jajamen, varsågod.
- Kan du värma det här vattnet?
- Självklart! Varsågod.

Nu ringde Hans som i detta nu ser Tegan & Sara i sthlm och spelade Where does the good go. Jag blir fan tårögd. VARFÖR ÄR JAG INTE I STOCKHOLM!

De e mycket nu

I morgon åker jag till Göteborg för att jobba på Dans dax på Skandinavium. Jag ska jobba kväll/natt på cateringen och servera Arvingarna och Barbados, coolt va?

På lördag åker jag och 3 från klassen ner till Lund för att kolla på Tegan & Sara, tror inte ni förstår hur mycket jag ser fram emot den konserten. Nya skivan är helt fantastisk. Ska ni lyssna på en låt från den plattan råder jag er till Arrow, eller The ocean, eller möjligtvis Someday, eller Alligator, eller kanske Hell som är nya singeln, eller  Dont rush. Köp den.

Annars har veckan mest bestått av arbete med vårt projekt. Igår skulle vi ta en bild på gruppen till framsidan av vår rapport. Det var svårt då de flesta bilder såg ut såhär..


Toddy

Jag och Jessica skulle göra äggtoddy i fredags och bjuda Sofia på. Vi hade lovat att gå till systemet för att inhandla diverse produkter som skulle utgöra denna juldryck. Väl inne inser vi att vi inte vill dricka råa ägg och tycker det hela låter ganska omständigt. Vi frågade efter färdig toddy, systemet-damen förklarar att hela grejen med toddy är att göra den själv. Skit ner dig då. Vi fann en flaska päronlikör som såg smarrig ut. För att inte göra Sofia besviken gjorde vi såhär för att få den att se egengjord ut..



Vi kläckte ett ägg och la skalet i vasken.

Vi spred ut socker på diskbänken.



Tada!



Tror hon gick på det.


Stolta muffinsbakare.

Igår bakade vi muffins, de blev syndigt goda. Äta dom var som att äta pepparkaka, en påse nötter och dricka nypressad apelsinjuice på en gång.

Idag har vi varit i Vara (igen) och haft diverse möten samt snackat med pressen, hör ni hur vuxen och viktig jag låter? Det är en bra känsla. I morgon ska vi göra äggtoddy och lyssna på jazz..


Joshua Radin - Everything will be alright

...är skitbra.
Sitter och väntar på sällskap. Tanken var att vi skulle hyra en film och ägna kvällen åt soffhäng men vi (jag) var för lata för att gå in till stan så nu ska vi kolla på 'Ett päron till farsa firar jul' istället, den är utan tvekan en av mina favorit rullar. Muffins ska vi (dom) tydligen baka också.
Har så jävla ont i mina fötter, skavsår på ställen jag inte visste man kunde få det på, fan upp på vaden tom.
Spenderade helgen i Göteborg, trevligt var det.
Idag har jag fått visitkort, coolt som fan.
Borde byta lakan, hade tagit fram nya men efter en stund stirrandes på mina gamla började jag tveka på om jag egentligen behöver byta. Hur ofta bör man byta?

Morsan, du behöver inte vara orolig, jag har inte druckit sen fredags.

Dr

Idag har en barndomsdröm gått i uppfyllelse. Jag har köpt mig ett par Dr.Martens skor. Äntligen säger jag bara. Har velat ha ett par sådana sen jag gick i 5:an. Nu är jag så jävla ball att det nästan rinner över. Det tar säkert ett år att gå in dom men jag kan ha dom tills jag dör. Fick nästan skoskav första gången jag körde ner fötterna i dom, men gott folk, det är det värt.
Nu ska jag spela uno.

Jag kan inte dricka sprit.

Känns som jag har spenderat hela veckan i Vara och arbetat med vårt projekt. Det är förbaskat roligt men tar mycket tid och energi. Så igår hade jag planerat en lugn fredag i soffan med te och saffranskorpor. Ödet ville annat och snart satt jag på cykeln med ett sex-pack på styret på väg till Elin. Väl där insåg jag ganska omgående att jag behövde en karatefylla. Med hjälp av mina kära klasskamrater stod plötsligt en symfoni med drinkar och shotar i min förfogan.
Rapar fan lite vaniljvodka idag, mumma.. På vägen hem cyklade jag in i en stolpe och fick ont i örat.
Idag ska jag bara ligga i soffan och lyssna på Tegan & Saras nya platta, den är heeelt fantastisk!
Nej, nu ska jag inte dricka sprit innan min 30-års dag och kanske inte ens då..



Fint folk.

Robotbans


Hanson

I bilen på väg till Vara igår satte jag på Mmmbop varpå Kim säger:
Kim: Åh, jag var så kär i mellanbrorsan när jag var liten.
Jag: Jag med! Taylor.
Katarina: Var det han med hästsvans?


Bland vampyrer och pirater

Igår vankades det fest på skolan igen. En fest som innehöll det mesta, ett födelsedagsbarn, raggare, ninja turtlar, transvestiter, sprit i pet-flaskor och massiv fylla. Jag kom som bajs.



OMG


RSS 2.0