Bäst

Det är svårt att plugga när man har facebook öppet, när det samtidigt är valborg, blå himmel och Swedish house mafia dånar. Det är även svårt att plugga när man "egentligen" borde diska, duscha, städa och sortera bilder.
På tal om bilder, här delar jag gladeligen med mig av några utav de absolut bästa bilderna tagna på NZ.



Eller den här. Ida är på väg att göra Köttbullen, Elin är bara på väg, jag springer och Hans syns inte. Toppenbild.


Vasastan är som chinatown

Göteborg, Göteborg, Göteborg, jag tycker om dig.
Första veckan på praktiken avklarad och allt känns kanon. Dessutom kunde inte veckan fått ett bättre slut än såhär. Jag är nyss hemkommen efter en lax-kryssning i skärgården med Elin. Gissa vad vi fick? LAX! Vi åt och åt och åt, lax i mängder, räkor, sill, musslor och massa annat gott. Jag var så mätt att det kändes som maten på väg ner var en knytnäve som försökte komma in i ett dajmkryss, svårt och trångt alltså. Helvete så mätt jag var.
Det är ett rätt vackert land det här också.


Hej Göteborg

Flyttade hit igår men har redan hunnit med en hel del. Hängt med Cissi, fikat hos Catrin, shoppat med Elin, promenerat i slottskogen, beskådat Göteborg från ovan vid Masthuggskyrkan, lunchat i solen. Känns fint som tusan att vara här, solen ler och jag likaså.
Med tanke på hur sällskapssjuk jag varit under den hela dag jag bott här undrar hur jag kommer klara av att bo själv igen. Har ju varit konstant omringad av folk en bra tid. HÄLSA PÅ MIG!!!

Nu ska jag fika fattig-fika med Elin, en slät kardemumma bulle och flädersaft.

Med schlager blir det gnäll..

Igår var det häng på Lovisagatan. Tanken var att vi skulle grilla men alla var så mätta efter kalkonmiddag, påskmat och kebabtallrikar att vi sket i det. Diana och Jetmir var där och jag fick äntligen träffa deras Edion, make till söt unge. Hans lät som en klocka varje gång jag höll i honom...bitch.
Bortsett från att två blivit föräldrar, att man hade dregel på kläderna och att all uppmärksamhet veks åt Edion när han var vaken var allt som vanligt, vi sjöng till Underbart och pratade om midsommar. Du är förresten bjuden.


Miss

Hockey och bärs med Robin igår, fint ska det va. Fann en intressant artikel på aftonbladet.

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/internationell/ovrigaligor/article12917967.ab


Snacka om enorm kraft den stackarn måste fått upp kön i prutten.

Vad händer?!

Slår upp tidningen och ser att HV gjort klart med Mats Trygg, en 35-årig back som ska mjölka oss på pengar under sina sista säsonger som hockeyspelare. Va faaan.
Går in på internet och läser att HV jagar Emil Kåberg, då får jag nog, ringer farsan och skäller. Han blir lika arg som jag och fördömer Stillmans kapacitet att finna duktiga spelare på marknaden. 
Stillman menar att det inte finns så många spelare att välja mellan. Men va fan värva inte då!! SUCK! Ska bli väldigt spännande att följa nästa säsong. Ett gäng med mätta gubbar brukar inte göra bra ifrån sig.

Jävla Martin

Han anklagar och blir arg på mig för att han går omkring och nynnar på schlager låtar men att han spelar sånhär skit för mig går tydligen bra. 1-1



Det gör det alltid

Sådär ja nu var lägenhet kirrad i Götlaborg. En pyttelya på masthugget är min över vår och sommar, känns rätt fint. En del av mig saknar Stockholm och vännerna i men är övertygad om att jag kommer trivas i gbg. Ser fram emot äventyren som väntar. 20 kvadrat, här kommer jag!
 

Det kan du få

Igår satte jag inte en annons avseende boende i Gbg på blocket. Har säkert fått 30 svar, vissa mer intressanta än andra men än dock. Se, man behöver inte oroa sig över skitsaker som boende, allt ordnar sig.
I morgon ska jag dit och kolla några rum.
Igår var jag ute med Martin, han är rar men Harrys/Sliver är ett riktigt skitställe.

Den här gillar jag.


Sammanfattning

Danny är proffsig. Sanna borde gjort ett ballare bidrag. Gillade Marie som programledare bättre än jag trodde, är ju inte så förtjust i henne. Saade är populär, hans unga publik fattade väl inte att det är ett plagiat. Mellanakterna sög. Moniker bara växer. Social butterfly var årets sämsta låt. Väldigt många som inte kan sjunga, brudar som inte klarar av låga toner. Sara Lumholt är ett exempel men tyckte hennes framträdande var ganska trevligt, bäst var dock soporna i publiken som höll upp skyltar med visade "SNEMY". Oj va Shirly kan dansa. Snyggast framträdande var utan tvekan: Jenny Silver (förresten, har hon alltid varit så snygg?) rent, fina moves och låten har allt en schlager skall innehålla. Vad hände med Linda Sundblad, brukade inte hon vara häftig? Gillade de två som intervjuade artisterna. Hur kunde Playtones gå vidare?! Men vad sysslade Bengtzing med? Torrt, tråkigt, falskt och utan närvaro. Dessutom gjorde hon inga av stegen som jag och Alina kunde svära på att hon skulle använda sig av.


Nämen hej

Då vart jag hemma igen.
Möttes av strålande glada föräldrar. Hemma fick jag köttbullar och jag berättade om Maori kulturen.
Såg fram emot ett hus med isolering till skillnad från de i NZ där man går och huttrar på kvällarna. Hade glömt att mor och far har pensionär värme.. tröja på!
Somnade vid 21, vaknade 01, somande om men nu när mitt ur visar 04.48 sitter jag och kollar på melodifestivalen igen.
Idag ska jag klippa mig, visade sig att Robins verk inte blev helt perfekt..

Sa trorr sa trott

Natten gick val over forvantan, sov lite till och fran mellan 23 och 05.30, hade med oronpropppar och drog mossan over ogonen och forsokte fa till en skon stallning for huvudet pa min vaska fylld med bocker. Folk lag i fosterstallning lite varstans. Vid halv sex fick det vara nog, jag kopte en kaffe, laste nagra kapitel och tittade pa folk, kande mig ganska tillfreds med mig sjalv trots att skallen snurrade.
Vad jag lart mig och fatt vara med om pa NZ kommer jag bara med mig hela livet. Stundtals har det varit en kulturell overdos, jag vet mer om Maori kulturen an om samerna.Jag suktar eftermer kunskap, jag vill lara mig mer, uppleva mer. Kanner mig tacksam over allt jag varit med om, alla ceremonier, danser, sanger, adrenalinpumpande aventyr, rofyllda kvallar, vackra vyer, landskap som fatt mig att tappa andan, alla moten.
Suck.
Kommer sakna huset, folket i det, yatzy, vinkvallar, crumpets, musslor och att dansa bort natter.
Min green stone hanger nara hjartat och det kommer det alltid gora.
Nu ar jag i Singapore, ar sa forbannat trott. Far ga ombord om 2 timmar, ska lasa lite till.


Sista natten i NZ..

..och jag spenderar den pa Christchurch flygplats. Kommer bli en lang natt, kandes inte vart att aka in till stan och bo en natt i en sang for att aka tillbaka hit tidigt i morgon. Tjohej.
Sa mycket kanslor i min kropp nu, blandade sadana, jag vill inte hem samtidigt som jag tror jag kommer ha kul dar. Jag kommer sakna min klass (ja det kommer jag), kommer sakna NZ. Detta land ar sa javlajavla fint, jag maste tillbaks.
Direkt efter dagens avslutnings ceremoni for jag i 140 knyck med en larare till flygplatsen i Nelson, jag hann med rage, skont.
Jag vet inte vad jag ska saga, kanns tomt. Jag kanner mig tom.
Tur att jag har 3 bocker i min vaska och 2 korsordstidningar for nagot sager mig att det inte kommer bli sa mycket sova denna natt.

Ses snart

Jaaa kära vänner, i morgon lämnar jag Nelson, borde försöka mig på en sammanfattning eller en beskrivning på min känslor denna sista kväll i huset men jag orkar inte. Jag tror inte jag vill hem, nej, jag vill inte hem.
På onsdag är jag hemma i JKPG, tror jag kommer vara en riktigt bitter jävel de första dagarna så jag skulle uppskatta att ni försöker underhålla mig.

Buhuhuuuuu

Nu var det längesedan jag skrev men det har hänt så himla mycket. Nä skojar bara, inte mer än vanligt.
Igår busade jag och Robin med grann ungarna, det var kul ända tills vi var tvungna att plugga och de inte ville ge sig. Slutade med att de stod och skrek utanför "We want something from inside, beer and alcohol" Bra jobbat mamma och pappa, barnen var inte mer än 2 äpplen höga.
Nu åker jag snart hem och det känns inte skitkul men ok. Ser fram emot att kunna ringa mina vänner när jag vill och kunna hänga med familjen. Ser till och med fram emot att klappa på gravida magar, eller nej, egentligen inte, titta på dem iaf.
Nu har slutpresentationerna i skolan satt igång och ibland blir jag nästan tårögd. NZ är världens ballaste land, världens vackraste. Det finns så mycket fint att se här som jag inte sett och ännu mer jag vill se och uppleva och om en vecka åker jag hem.
http://www.youtube.com/watch?v=pAkKntcsULg


RSS 2.0