Jodå, NZ är ganska vackert

Har inte sett musjäveln igen som tur var men tydligen spökar det i huset vårt. Ett flickebarn har skådats genom fönstret. Saker försvinner. Marie vaknar av att någon står över henne.
Tur att jag inte tror på sånt där..

Det är en mus i mitt hus!!

"Sofi, du kommer inte tycka om det här..." säger Elin helt lungt varpå jag hoppar upp på husets högsta punkt och skriker och befarar det värsta. Det var sant, på köksgolvet satt det en liten jävel. Fy fan va äckligt, jag kan inte bo kvar här.

Annars har jag det bra bortsett från att jag lider av sömnbrist. Blev lite tokigt i lördags kan man säga, å andra sidan har jag efterlyst fartfyllda heta nätter, spänning och magi och det fick jag. Drinkar som var så stora att det krävdes 2 händer för att hålla i dem. Folk, dans, söta flickor, söta pojkar, stängningsdags, efterfest, mer öl, borstade tänderna, mer gin ur kopp. Satt ute och pratade tills solen gick upp, somnade en stund mellan 08 och 10.30, trött, kaffe, hemma igen vid 16.

Bara 2v kvar i skolan nu, vemod.

Fann några bilder

Hemma i Nelson igen efter trippen med klassen. Det har varit nice och det har även gått bra att åka med det enorma spektaklet till buss. Vi krockade inte en gång till skillnad från första gången vi var ute med den då vi körde in i en bro och en bergsvägg på mindre än en timme. Å andra sidan saknades en ruta när vi åkte hem igår, petitesser..
Hittade några oanvända bilder på bloggen, de är från lite varstans.

Pupu spring, hävdar sig vara värdens klaraste vatten.Äta klubba i solnedgången i Golden BayJag skrev "säl" eftersom jag nyss såg en.Magiskt goda musslor. Jag menar det när jag säger det: MAGISKT!

Äta lunch på Mt Arthur, kallt men men vacker utsikt.


Gravity IS a toy

Hejhej
Ute och aker med klassen som sagt. Vissa stallen vi besoker ar kanon, andra riktiga bottennapp men men nu ar vi i Queenstown och denna stad ar fab. Hoppade just canyon swing igen, denna gang med huvudet fore, det var ballt.
Hur som helst, NZ's natur ar magisk och jag har det bra, nu vet ni det.
Angaende senaste tidens viktiga handelser kommer har mitt utlatande
Eric Saades seger kan sakert vara bra for Sveriges chanser i ESC. Har inte lyssnat pa nagra andra latar sa jag vet inte om jag ar arg over hans seger eller ej. Vad jag daremot vet ar att det ar ett plagiat. Horde laten i en halv sekund innan jag borjade sjunga pa Kall som is. Naval.
HV.....jag vet inte, jag orkar inte. Maste sluta ta det sa personligt.

Låååång slutartidVi åker bil, Sofia fiser och bär på en skitstor kiwifågel och Angelica blir lite lätt påsatt.


Rugby rafting?

Angående fredagens rugbymatch. Crusaders (vilka jag tydligen höll på) vann med 52-10, det var med andra ord ibnte särskilt spännande. Rugby är ingen sport jag sitter på någon kunskap inom. Innan jag gick dit kunde jag en regel- man får inte passa bakåt... I ärlighetens namn skiter jag i rugby, gick dit bara för att det är en "must do" i NZ, nu har jag sett en match och det var väl trevligt.
Hade jag roligt? Inte speciellt.
Fattade jag spelet? Inte direkt, applåderade när alla andra gjorde det.
Går jag dit igen? Nej.
Däremot testar jag gärna på river rafting igen, det var förbannat kul att forsas fram i den lilla båten och låta vågor skölja över oss. Strax innan turens slut fick vi testa på cliff jumping, även det ballt. Jag hoppade från den högsta klippan som var ca 9m.
På måndag försvinner vi i 10 dagar.
Väl mött.

De e ba så som ja e

Bröstsmärtor, ångest, antiklimax, känner mig sviken. Allt som är tok i mitt liv, allt som är fel i hela världen spelas upp inför mina ögon. Jag saknar pappa, min hockeykompanjon, ingen förstår som han (även om både Robin och Alina för höra en hel del ramsor och som fungerar utmärkt som stand-in). Vill börja om från början. Dagens match skulle vi haft.
Gud så jag saknar min ipod nu, vill kunna sluta mig i min egen perfektion. Den är för alltid borta, som om jag misst en vän. Den var min mini-me.
Huvudvärken hälsar oinbjuden på.
Det känns tomt. Jag måste sluta ta det så personligt.
Vill bara sitta här, ute, i denna stol hela dagen medans alla tyckare, experter, Wikegård, Wennerholm, Nyström, Perlskog, Boork, Rönnqvist, medgångssupportrar, nötter och KUBEN kan gotta sig åt storhetsmaktens misär.
Jag ringde pappa, han sov men tog sig tid ändå. Han lyssnade som den bästa pappan han är.

RÖV

Jaha, smått apatisk igen, min kropp orkar inte. Tomas "Röv" Andersson ställer till det igen, varför kan han aldrig låta lagen på banan får bestämma resultatet, dvs få spela om det.
Det är allmänt kännt att Herr Andersson avskyr HV och kärleken är besvarad. Matchstraff på viktiga Falk, patetiskt! Snacka om att bjuda in AIK i matchen och vips så var det kvitterat.

– Han kör in i honom bakifrån men han kan inte stå med röven utåt och hoppas att ingen ska åka på den, säger Johan Davidsson till Canal Plus.


Blir så trött på alla skibernter som vet så himla mycket. Aftonbladet: Lasse "Judas" Anrell. DN skiver bara om stockholms lagen och är således inga favoriter hos mig heller. Expressen: Leif Boork, sluta se dig själv som en poet, du är inte det. "HV är ett retat och skadat djur", skärp till dig för fan. Sluta älta. Du är en sopa! På tal om att älta, det är då ett jävla tjat om Karlssons val att bänka Larsson, skaffa er ett liv! Jag tycker också Janne gjort sitt i HV och många av hans belut förbryllar även mig, förstår i ärlighetens namn inte hur fan han tänker många gånger.
Nåväl, nu tar vi och vinner den här jävla skiten!

Jag är inte ensam.

"Dörren öppnades av en snubbe med en djupt irriterande uppsyn. Hans ögon var vidöppna. Han ansträndge sig verkligen för att hela tiden ha dem på vid gavel så att ingen nånsin skulle kunna misstänka att han var lat eller fördomsfull. Han var så mån om att se glad och rättrådig ut att han framstod som en komplett galning. Jag vet inte varför såna snubbar stör mig. De vill liksom visa hela världen att de är härliga. Vilket man väl kan ha viss förståelse för. Det är bara det att alla verkar tro dem. Hela världen går på bluffen, utom jag. Det är väl det som irriterar mig."
Blir alltid lika glad då jag möter folk som är som mig, även om det i detta fall var en fiktiv person. Skit samma.
Som brudar som så fort den går in en kille i rummet antingen förvandlar till blåsta amöbor eller skrattar åt allt som inte är roligt. Rösten blir en annan, ljusare och fnittrig och de pillar i sitt hår. De brunstiga herrarna "inser" hur "roliga" de är, slår sig för bröstet och maler på. Allergi!
Jag saknar mina syniska, smarta vänner, hade behövt en av dem nu.

Äckel

Var uppe med tuppen idag för att lyssna på HV-AIK och nu är jag så trött, inte pga sömnbrist utan på vad fan HV håller på att ställa till med.
Nu sitter hela hockey Sverige med ett hånflin och myser i sina tv-soffor. Krönikörer slickar sig runt munnen och älskar att HV inte lyckas. För att inte tala om alla sk expert tyckare som vänder kappan efter vinden, de måste ha världens enklaste jobb. Jag fullkomligt avskyr allihop.
På ett sätt är jag glad att jag är här och därmed slipper höra Rönnquist, Arto, Perlskog och gänget.
Äckel är de.

Nåväl, i morgon ska vi på river rafting och på kvällen vankas det rugby, det lär väl få mig på andra tankar hoppas jag.

Så sant som det är sagt.

Jag tror mig veta att 90% av läsarna av min blogg skiter i sport i allmänhet, Hv i synnerhet.
Men vad annat kan man säga idag förutom: Viktor Fasth är slut i huvudet!

Här kommer några bilder för att glädja de onintresserade.The mountain people"Lektion" på stranden.Vi gjorde pannkakstårta till Lisa på hennes födelsedag. Slutresultatet blev som tur var något bättre än såhär.

SKÄRPNING!

Hade tänk att skriva om hur gött allt är men sitter nu och följer kvartfinal nr 1 och det är fan inte roligt, 0-3 i röven efter andra, SKÄRPNING!! Nu blev det 0-4! Vad är detta!? Detta skulle ju gå som en dans. Pinsamt, riktigt jävla pinsamt!
Varje år är det samma sak, jag orkar inte, jag trodde nog att jag inte skulle vara såhär insatt då jag befinner mig på andra sidan jorden men åh så fel jag hade. STOCKHOLMSJÄVLAR!

Lugna lördag

Varför får jag aldrig behålla mitt godis?
Hans hade med sig Gott & blandat till mig, det åt han upp. Mor skickade salta bilar till mig igår, Sofia har redan ätit upp en påse.
Skön lördag förresten, har varit på marknaden och köpt grönsaker. Pluggat lite, sovit lite, fikat mycket. Prinsessorna har varit bakfulla och de har jag knappt sett röken av på hela dagen. Vi försökte kolla på Sagan om ringen innan men det blev inte mycket mer än 23 knappa minuter.
Nu sitter jag, Alina och Robin och kollar på Northern country. Alina läser upp en dikt för mig som går ungefär såhär: Jag mötte en man igår, han kom gående över de smaragdgröna kullarna, han sade att han vandrat sen Smygehuk och att han kommit för att fisa mig i ansiktet. Plötsligt låg han där med sina skinkor smärtsamt nära mitt anlete.. och så fes han.. Det var som jag försvann för en minut, när jag vakna, var han borta, borta likt en vind.
Har aaaldrig tråkigt i detta hus.

Hejdå Hans

Nu har Mr Eriksson lämnat Nelson (i onsdags) och nu kan jag förhoppningsvis få ta igen mig en aning. Tror bestämt det behövs efter fest i 9 dagar, hua.
Det gör ont i mig när jag måste inse att åter en vecka är till ända i paradisland, det är inte lång tid kvar men så mycket att hinna göra.
Kramer har köpt öl

Okaaj

Nu har det hänt så himla mycket igen och jag hinner inte med. Kom just hem efter en övernattning i Golden Bay, det var magiskt, som allt annat i detta land. First things first, här kommer några bilder från semestern då vi bilade runt sydön.

Jaja, blev inte så många men vårt internet är så slött.
Förresten, va e de för skitformsvacka Hv är i då? Blir så matt.

RSS 2.0