Put your shades on cause I will be dancing in the flames

Skitdag som bara kan bli bättre. Inte alls kul på praktiken idag, jag sög. Skönt att ha Sthlm att se fram emot där Släm väntar med öppna armar. Hoppas hon har öl i kylen, hoppas Flow har fyllt sin också, och Hans.
 
Helgen var dock fin. 3 väldigt fulla brudar intog Gretas dansgolv och jag själv som fick skit för att jag drack mellanöl. Man kan väl säga att vi dansade bort natten. Äntligen.Sådär ja livet....

...det verkar ordna upp sig. Älskar dagar som denna. En tillsynes simpel ordinär onsdag blev ganska fin. Råkade bli medlem i Amnesty, träffade Lisa efter jobbet, fick pengar, tackar tackar. Hem och lämna vinflaskan jag fick av jobbet. Ner på stan igen, träffade Jonas, fikade med Robin till cafeet stängde.
Frälsningsarmén hade konsert vid kungsportsplatsen omringade av regnbågsflaggan med några alkisar som publik som lämnade/skrek önskemål. Dessväre verkade inte orkestern kunna "Leende guldbruna ögon", de brölande fick nöja sig med Pärleporten men verkade nöjda ändå...
Nu ska jag laga middag.

..och alla du känner!

Haha nu är förberedelsena igång inför midsommar. I år blir det något annorlunda då vi (jag & Hans) bjöd in våra föräldrar. Kan bli hur bra eller hur tokigt som helst. Midsommar i Kaxholmen har ett rykte om sig att vara just lite...tokiga.
Hoppas våra föräldrar satt sig i en taxi innan det börjar se ut såhär.Tre modiga själar som aldrig bangar midsommardoppet.


Varvet

Blev en ganska bra lördag, världen gick inte under och jag fick besök av hela mina familj. Vi mötte upp några släktingar för att heja på Mikael som sprang varvet. Antiklimax, allt jag fick se av honom var hans ryggtavla och en uppsträckt arm sen såg jag inte honom mer. Kul..
Idag blir det examensarbete för hela slanten och nu vankas dagens första kopp kaffe, tror det kan bli många sådana idag.


Jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv.

Veronica Maggio fyllde Liseberg ikväll. Hon är bra, märktes att hon blev tagen av den enorma publikmassa.
Snacka om nytt genomslag för henne tack vara senaste plattan där hon inte längre kunde motstå den underbara värld av pop. Hon hade aaldrig lyckats få 17000 pers att komma utan den, därför tycker jag att hon gott kunde hållt sig till sina nya låtar. Tyckte hon var rätt kass innan men nu är det en ny Maggio med nya låtar och jag gillar henne skarpt.
Bäst ikväll var denna som faktiskt gjorde sig bättre live än på plattan.Festligt


Varför känner jag så många finnar?

Och värför älskar alla att bada i svenskarnas nederlag?! Kaxiga jävlar. Sitter och funderar på vad vi egentligen har att tacka Finland för, vad har de tillfört världen. Vad har Finland någonsin gjort för mig?
Har The Dudeson en positiv inverkar på samhället? Neeej. Alla "underbara" eurovision bidrag? Neeeeej. Det vackra spåket? Neeeej. The Rasmus? Neeeej. Friidrotts VM 2005 som regnade bort? Neeeej. Deras främlingsfientlighet? Neeej. Mumintrollen? Neeej. Fredrik Norrena? Neeeeej.

Jaja okej, jag kanske är lite bitter ändå.

Guldet är Finlands men framtiden Sveriges.

Dessutom är jag väldigt bitter över hur silly-season karusellen verkar helt utebliven i Hv-lägret. Va fan händer? INGENTING! Möller gick förlorad, Widing likaså och jag vågar inte ens hoppas på Axelsson. Vi har inte lyckats ro hem en enda intressant värvning än. Känns som vi sitter på en av de tjockaste plånböckerna i Elitserien med tanke på hur många högavlönade som lämnat. GÖR NÅT STILLE!

Jaaa då.

Låg med järnkeps på hela dagen igår vilket resulterade i att jag varit vansinnigt trött hela dagen idag med. Fick kämpa med ögonlocken på praktiken men så fort jag klev ut och satte på spotify kom en av de låtar som gör mig allra gladast.Nerver efterlyses

Jag räknar ner, snart är stunden kommen. Tar med mig rutinen med schlagerkaka till Elin, i år blir det något med kardemumma, det blir nog mumma. Jag är lite nervig. Fan va fjantig jag är.....but i love it!!
Laddar med den bästa av schlagers och gulaschsoppa (heja Ungern).I morgon smäller det.

Herrejävlar vilken rysare det blev igår. Tog tid för mig att somna efter sändningen, var så uppspelt.
Vem behöver knark då detta rus finns? Mina händer skakade, håret stod upp och jag både svettades och frös om vartannat.
Annars var semifinalen som den brukar. Bosnien gick vidare tillsammans med Slovenien, surprise, surprise.. Vissa låtar förstod man inte. Andra låtar trodde jag att jag fattade men det visade sig att jag inte alls gjorde det ändå. Pinsamma programledare och Cypern var dålig.

Livet ÄR en schlager

Ikväll är kvällen då Sverige skall revanchera sig från den missade finalplatsen från ifjol. Jag tror han fixar det.
Dock verkar Europa rösta lite tokigt i år. Det var i min mening många skrällar i tisdags. Litauen som tog ordet "kisspaus" till nya höjder: BAJSPAUS, men tog sig vidare. Turkiet som alltid går vidare gjorde det icke. Min favorit Norge missade finalen likaså. Det gick ju bra för Ryssland, då går det säkert bra för Saade. Storfavoriten Ungern höll för trycket men snälla, anställ svenskar att ordna scenframträdandet. Markus Larsson tyckte hon var så stel att hon kunde extraknäcka som stödkrage.
Fack, nu kom nervositeten krypande.

Jaha

Lyssnar på Expolosions in the sky och tycker livet känns ganska mediokert. Jag vill göra något, vad som helst. Ska kanske åka till Finland och hälsa på Raffe. Plocka druvor Australien. Måla prickar på domino brickor på Jamaica.
Ska iaf snart upp till Stockholm och träffa vänner. Ska bli skönt, saknar dem. Borde ta med mig Släm under armen och dra ut i världen igen. Nej just de ja, jag har ju inga pengar.
Kära Blixt

Har haft en väldigt trevlig söndag tack vare kära Elin. Vi tog båten ut till Älfsborgs fästning där vi fikade och njöt av solen.
Har kommit fram till att det är väldigt lurigt att cykla i Göteborg. Inte nog med att jag cyklar fel hela tiden men jag fattar ingenting. Får jag åka här? Kan man svänga här? Är det cykelbana här?
Visst jag gillar silverblixten men fan så opålitlig hon är. Jag får ställa mig på bromsen om den skall funka så nedförsbackar är lite läskiga. Uppför likaså eftersom jag inte kan stå upp och trampa för hon skevar så.
Det brukar sluta med att jag mest leder min cykel genom Göteborgs gator men jag är glad att hon är här.

Som hemma men ändå inte.


Julafton

Känns som julafton varje gång mina föräldrar kommer och hälsar på. Nu är även Silverblixten på plats (min cykel). Har haft en väldigt trevlig dag, solen har visat sig på sitt bästa humör och vi har knallat runt mest hela dagen. Letade efter lite kläder men tydligen går det inte se respektabel ut i detta land då butikerna enbart riktar sig till luder. Blir så sur, DET FINNS INGA KLÄDER! Lyckligtvis fann jag ett par byxor som min kära mor köpte till mig. Sen gick vi till saluhallen och köpte ett halvt kilo parmaskinka. De två bara ger och ger och ger. De är fan bäst. Strategiskt rätt av mig och min bror att inte skaffa några barn.

Heba Heba

Nu har jag skaffat mig ytterligare en favorit. Detta framträdande för mina tankar tillbaka till Italien och Frankrikes bidrag -90.
Detta är något gladare och med en löjligt simpel koreografi som vilken taktlös sopa som helst kan hänga med i. Jag gillar det. Detta är en härlig tid på året då både hockey och ESC är aktuellt, synd bara att våren knackar på och undrar varför jag inte är ute.Äntligen

Idag fick jag se mitt livs första kroppkaka, som jag längtat. Jag var full av förundran och kunde inte slita blicken ifrån dem. Vilket konstverk. Nu måste jag skaffa mig en tyrolerhatt sen är detta året gjort.


ESC närmar sig

Jo, nu är det bara en dryg vecka kvar innan spektaklet kör igång och jag har givetvis hunnit skaffa mig en liten favorit: Ungern! Heja heja.
Fortfarande övertygad om att det kommer gå bra för Saade, kom på nu i skrivande stund att jag i helgen slog vad om att han skulle hamna top-10. Hmm, undra vad vi satte... hoppas inte det var något dyrt..Repeat

En kul grej med att komma hem igen efter att man varit borta en tid är att det hänt en del i musikens värld. Andra låtar spelas på radion än vad jag minns. Jag har fastnat hårt, repeat hårt för denna. På tiden att han gör något bra.


 


RSS 2.0