Check, check och check

2 dagars exkursion är över och därmed skolan för denna termin. På lördag flyttar jag till Göteborg, kan knappt förstå. Jag har lagt intensiva veckor bakom mig och har nu några väldigt intensiva dagar framför mig. Vi ska packa, skriva hemtenta och städa. Exkursionen var över förväntan, har fått se fantastiska ställen i Falbygden och på kinnekulle området, tänk vad mycket historia som finns gömt i detta land. Jag har lärt mig mycket men framför allt har det varit väldigt roligt att guida.
Kat, Elin och jag berättade allt som finns att veta om Hornborgasjön.Här har vi Jessica och Klas utanför Varnhem klosket och kyrka.Lisa berättar om gravar på ekornavallen.Ett gäng entusiastika lyssnare, utom Frida möjligvis som ser en smula trött ut..Tack för den här terminen.


Avslutning

Igår hade vi avslutningsfest på skolan. Utvecklades till en mycket trevlig kväll. Idag ska vi till skolan och få massa info om Nya Zeeland och äta tårta. Sen skall vi gå igenom vår guidening en sista gång, känner mig lite nervös inför den men det kommer bli kul och framför allt, förbannat kul när det är över.

Kvällen inleddes med lite grillning. Jag åt killer-spett.Sen fick Henny igenom sin lek. Det är helt otroligt hur efterbliven man kan se ut.

Alina har en fantastiskt snygg tröja.Robin och Henny har jag alltid kul med.Hyfsat random bild..


Guldet är i Jönköping!

Teemu Laine, Teemu Laine, olé olé ole´. Ja, vad mer kan sägas? Fantastiskt, underbart, så jävla gött. Väldigt glad att jag åkte till Jönköping. Detta kommer jag leva på länge länge.Stackars Reinfeldt fick en kuk i örat.


Say what

Har skrivit en del på hemtentan idag och förvånats och förundrats något över mina anteckningar titt som tätt. De kan se ut såhär:
"Augustus var en stor kejsare som ville utvidga, någon tog livet av sig. The end"
"Storskifte - effektivisera 1777, ökad produktivitet på nåt sätt, blev disträ, minns inte."
"Bygg inte järnvägen utmed kusten. Nils Eriksson fixar steken, började dagen efter. Imponernade"
Vad ska jag göra av den informationen? Nåväl, detta kommer bli bra.

Jag är införstådd med att om man vill att någonting ska hända får man göra det själv. Men jag vill verkligen att Hv ska vinna i morgon och jag kan inte göra någonting.


Gud är på vår sida era jävlar

Den här final-serien är det värsta och bästa jag sett. I alla aspekt. Jag orkar inte mer nu, jag var apatisk under stora delar av matchen igår. När det stod 0-3 hade jag smärta i 8 knogar och en sönderslaget fjärrkontroll och vad jag kan ana, en vettskrämd Sofia vid min sida. Jag rasade ihop, tappade min tro, och ja till och med mitt hopp och kärlek likaså. Nu känns det givetvis bättre. Jag tror de vinner i morgon.
Vad som gör mig vansinnig är att inga HV-fans är välkomna in på Hovet. De påstår att Hv-klacken misskött sig under måndagens match. JAHA, varför kan de inte styrka det? Varför har inte ett ord om detta yttrats tidigare. Jo, det kan jag svara på: DET ÄR INTE SANT! Det är en ren hämnd och det är så jävla löjligt.
I morgon åker jag hem till Jönköping, hem till ett vibrerande Jönköping och på Lördag natt hittar ni mig på stan med en öl i ena handen och en löpsedel i andra med texten: "Gud är på vår sida era jävlar. Tack Hv för SM-guldet, tack för den förkrossande segern, tack för en förnerdring som fick Reinfeldt att skämmas så han avgick som stadsminister och tack för att ni räddade Sverige, tack för ert mod och ert föredömliga uppträdande. Nu festar vi natten lång". Blev lite långt kanske.

Dom duger när dom suger!

Efter en jakt på säkert 8år (nej, jag överdriver inte) har jag hittat låten jag letat efter. Herregud vilket känsla detta är. Jag hörde den första gången när jag i åttan var prao på Fläkten. Fick låna ett gäng punk-plattor av min handledare, spelade in de bästa låtarna på kassett, denna kassett försvann.. Jag kunde sjunga med som om orden aldrig någonsin lämnat min mun. Kärlek.

"En söt liten flicka som faller för trycket
som trots bullemi ändå väger för mycket
en söt liten flicka vars skalle är tom
som vill ha pojkar som är äldre än hon"

Jag vill tacka Peace and love och era sjuka bokningar. Skumdum ska spela där i sommar, det var när jag såg detta som jag återigen fick kraft att leta vidare efter Fördomspunk. Tack!

komigenkomigenkomigenkomigenkomigen

I ren nervositet inför kvällens sjuuuuukt viktiga match har jag tryckt i mig nötter till den grad att jag blivit illamående. En annan anledning till mitt nötintag är att jag inte får prata (något som jag gärna gör när jag är just nervös) för Sofia som sitter och skriver rapport. "Snälla Sofi, kan du inte sova lite eller nåt". Tack för den. Vilken uppladdning...
Vinner Hv idag åker jag hem till Jönköping på Lördag, så är det bara, då får tentaplugg snällt vänta. Jag är nervös, kan inte tiden gå lite snabbare? Jag orkar snart inte mer, jag har redan slitit ut mina nerver att de knappt är funktionella längre. VINN!

(förresten är min rambo en tönt, rapporten skall vara 6-8 sidor, hennes är 15, jävla pluggo)


Ursäkta mig

Denna kvinna hittar ingenstans.


VINN!

Blev så glad när jag fick höra att Djurgårdens klack är portade från Kinnarps arena under onsdag och torsdag. Det konstiga är att det knappt gått att läsa om detta någonstans i kvällstidningarna. Så fort DIF gör något dåligt tittar gärna experterna mellan fingrarna. Till och från i två dagar har jag varit i upplösningstillstånd. Blir jämt så när Thomas Andersson dömer, han är så jävla kass och gör mig så jävla förbannad. Ikväll är det dags igen, en del av mig tycker det är skönt att detta snart är över, allt trashtalk som sker i skolan och på FB tär på mig. Alla dessa medgångssupportrar är patetiska, hela stockholm är fylld av sådana. Helt plötsligt tycker många det är viktigt att påpeka sin ståndpunkt till mig. Bäst att sluta skriva nu annars kan detta inlägg bli precis hur långt som helst. Nu ska jag äta fil med keso och sen bege mig till skolan och skriva rapport.

Förjävligt?

Mycket svidande förlust igår och ilskan växer i mig när jag läser dagens tidningar. Tack vare gott sällskap kunde jag samla ihop mig ganska omgående efter slutsignalen. Men faan va besviken jag är. Kändes som en onödig förlust, jag väntar fortfarande på att Hv ska lägga i en högre växel, de är så mycket bättre än vad de visade igår.
Idag åt vi frukost på balkongen, sen tog vi en promenad i solen till bibblan, fann oss återigen på balkongen med kaffe och skvallerblaskor. Snart ska vi köra igång grillen, jag har det rätt gott ändå och i morgon är det dags för en ny batalj. VINN!!


Nedräkningen har börjat.

Jag vet att jag egentligen borde ägna alla mina lediga stunder till att skriva på rapporten men idag är det svårt. Om bara 3 timmar är det dags för final nummer 1. Jag far som en skottspole, har svårt att vara tyst, det kryper i kroppen och jag börjar bli lite sugen på öl. Springer nog ner till willys snart och inhandlar lite snacks, sånt som hör hockeyn till. Lite folk kommer över för att sympati-kolla med mig. Jag sa till dom att ha på sig något blått men om man håller på Djurgården är man inte välkommen.
Blev bjuden på lunch hemma hos Katarina innan idag, hon är så rar. Vi pratade om vårt projekt och jag känner att det får räcka så idag. Härom dagen var vi ute vid Hornborgasjön och kollade läget. Kaffe, muffins, tranor och sol.


Till mor


Eftersom du inte fattade förra låten och för att det är långt kvar till din semester och för att vi letat efter denna låt länge och för att den är bra som fan.

Jag blir ju lycklig

Vet inte om det är vädret eller att jag får tillbaka min rambo eller att jag ska på föreläsning om ruiner i morgon eller att jag har tulpaner på mitt bord eller om det är mitt väldoftande hår som får mig att känna mig såhär glad. Nej det måste vara min nya favoritlåt.


Tredje året i rad.

Nog borde jag sova men är nyss hemkommen från en riktigt trevlig kväll på Harrys. Efter Hv´s otroligt sköna seger vilket förde dem till Sm-final vaknades music-quiz. Lag Om innehållande mig, Dag, Alina och Robin var fullpumpade med självförtroende men fick bittert se oss besegrade av ärkerivalerna: Mia´s änglar. Med tanke på Hv´s 5-1 seger tog jag det inte så hårt ändå (jo, fan, det gjorde jag visst).

Det går för övrigt bra att bo ihop med fröken Määttä, hon är ju aldrig här och de enda förändringarna i min lägenhet är 2 ljusstakar och en toalett-soptunna.
I morgon är det fest på skolan igen, hade sedan länge bestämt mig för att inte gå men efter denna kväll kommer jag infinna mig där ändå.
Idag har jag lånat 3 böcker om Hornborgarsjön på bibblan. Trode inte det fanns så mycket att veta om en sjö som egentligen inte borde finnas. På vägen hem såg jag en man som stirrade på en vit vägg.

Söt eftersmak

Kan inte få denna låt ur huvudet sedan jag hörde den i lördags, dock anväde vi mer barnförbjudna ord när vi sjöng med. Låtar av denna kaliber hörs med jämna mellanrum när det vankas fest hos Camilla and I love it! Dessutom hör jag i mitt huvud hur Jon briljerar under rap-delen.


Jag orkar inte detta

Sitter och skakar inför den stundande sudden i tredje kvartsfinalen. Det är så mycket känslor, jag är förbannad, jag är lättad men framförallt så in i helvete nervös. Hagos borde rövknullas (så länge han inte tycker det är skönt), jag hatar honom! Hoppas Hv gör sig av med Björk inför nästa säsong, han kan ju för fan inte slå en passning på 3 meter. Ward som varit from som ett lamm hela säsongen går och tar en idiotutvisning mitt i banan. Dumt. Jag gråter inga tårar över att Melin lämnar inför nästa, han spelar som om han varit i Ryssland hela säsongen ändå. Jävla piss publik de har där uppe, de lipar över allting, gå hem och läs regelboken era jävla sopor. Skellefteå är ett jävla pisslag! Det har varit Hv mot Hadelöv i 2 perioder nu, varför ska det vara så svårt att få in puck-fan! VINN NU FÖR HELVETE!!!

Glad Påsk

Fest hos Camilla och Jon. Det var mycket trevligt, de hade köpt hem HV matchen, jag blev rörd och väldigt glad. Resultatet lägger vi bakom oss och ser istället fram emot morgondagen.
Spännande var det. Sen var det dags att ge sig ut i mörkret och leta påskgodis. Innehållet i Kinder-äggen uppehöll oss länge, ibland är det svårt. Den sista bilden illustrerar hur man möjligen kan se ännu fullare ut.


RSS 2.0