Ångest Allan.

Okej folks. I morgon åker jag till huvudstaden med förhoppningar om att få ligga. Problemet kvarstår att jag har en frisyr som ser ut som hej kom och hjälp. Jag tänkte: Jag ger den ett par dagar, jag kommer nog på något häftigt att göra med den.
Det har jag inte. Jag ser ut som en fjolla. Ingen vill hångla med en fjolla. När jag sa "Bara jag får behålla min lugg", menade jag ju inte att hon skulle ta bort allt hår utan luggen...
Som ni vet är jag arbetslös vilket medför att jag har mycket fritid. Kanske för mycket. Så jag lät min kreativa sida tala i några minuter tidigare idag. Var ärliga nu, hur ska jag ha det? Ligga är viktigt.

Den första kallar jag: "Sofi goes rockabilly men hennes gelé tog slut". 


Här kommer: "Bara för att jag kan"

Detta är nog tanken frisören hade: "Hej, jag spelar synth i ett kasst band"

"Sofi tycker det suger men försöker se glad ut ändå"

Här är: "Jag är en bortkommen skolflicka som egentligen heter Dr. Evil"

Detta är: "Ruska på huvudet och ser vad som händer"

Eller ska vi bara göra såhär?


Min mor.

Kom hem med i mitt tycke en hemsk frisyr idag. Mamma sa att hon tyckte den var häftig och jag menade på att hon sa så bara för att hon är min mor och för att vara snäll.
Häromdagen satt jag med henne och kollade på Allsång på skansen då hon plötsligt kläcker "Jag tror att du kommer uppträda på den scenen en dag". Hmm. Visst, det är fint att hon stöttar mig. Frågan är bara vad hon förväntar sig att jag ska göra. Spela och sjunga? Inte så troligt. Dra i kablar? Inte heller det så troligt. Vara programledare? Tveksamt. Publikuppvärmare? Nja. Streakare? Tja, varför inte? Men fin är hon.

Dagens tips.

Säg aldrig "Gör något häftigt" till en vietnames.

Take me out.

Nu jävlar har jag börjat. Något i tidigaste laget kanske men jag var rastlös. Nu kommer jag få bo i en förbannad röra i en månad. Det här var kanske en dålig idé? Hur som helst slog en jävlar-det-händer-jag-ska-flytta-jag-är-ball känsla mig rakt på ansiktet and it felt so good baby. Sooooo goood!


Vi som bara skulle på fotboll...

Gårdagen var den bästa söndagen på hemskt länge. Herregud va det flippade ur. Andreas vänner Lisa och Leif bjöd oss på god röding och 5 kg kräftor efter fotbollen, när vi länsat deras barskåp så pass att vi gav oss i kast med glöggen satte vi oss i en taxi hem till mig för att hämta mer öl. Sen gick det väl utför kan man nog säga.
I våras publicerade jag en lista här på bloggen med saker jag och Andreas skulle göra i sommar och vad vi skulle göra om vi inte uppnår våra mål. Vi har fått erkänna med bitterhet att vi nog inte hinner med att göra allt. Såhär såg den ut:


Resten kan ni ju se själva...


Värmande glögg.
En kväll på stranden 3.

Förstår ni hur händelsefattigt mitt liv är om jag skapar 3 blogginlägg om samma 4 timmar på stranden. Vilken tur att jag har en blogg så jag kan skriva av mig om allt roligt som händer...
Nåväl, vi avrundade kvällen med att försöka få med när alla hoppar på samma kort. Gick lite sisådär.
Här ser vi mest skitnödiga ut tycker jag.


Närmre än såhär kom vi aldrig.Näää om man skulle ta och gå och lägga sig..

En kväll på stranden 2.

Det här är min kompis Jon och vi tycker om att mysa..vilket fick Camilla och Sara att börja mysa...vilket fick Jon och Martin att börja mysa...vilket ledde till att alla ville mysa med varandra (herregud)vilket senare spårade ut..som sagt..


En kväll på stranden.

Kvällen har jag spenderat på vätterstranden med Martin, Sara, Camilla och Jon. Det blev trevligt. Sara (ja, jag tar mig friheten att påstå att det var hon) hade fixat kycklingspett, potatissallad och nån sås med gurka. Gott var det. Tack Sara.
Efter snack om bröllop, husköp och dåliga reklamfilmer spelade vi kubb.Martin demonstrerar djungeltrumman? I think so..Bon iver.

Det är bara att börja älska.


Britney.

Ja vad säger man. Visst blev jag underhållen trots att hon mimade sig igenom sin 100min långa circus spelning. Men ja, jag tyckte det var kul. Och ja, jag höll på att fälla en tår vid ett tillfälle men tog mig i kragen och sa till mig själv att det är INTE ok att lipa på en Britney konsert. Och ja, jag önskade att jag stod vid scenkanten. Och ja, jag sjöng med lite då och då. Och ja, jag sitter i detta nu och lyssnar på hennes senaste album. Och ja, jag tycker det är lite bra. THERE I SAID IT!! Jävla kräk.

En kväll med Linkan..

...kan sluta precis hur som helst. Han är, galen, jag är galen, varför blir det alltid såhär?
Vi startade eftermiddagen med öl, sen tog vi en öl, sen en till, sen gick vi över till kaffe med avec, sen en stadig grogg för att ta en till öl innan vi begav oss till hotellet för att lyssna på John ME. Han var bra. Jag blev kär. Jag tog på honom. Jag älskar honom. Våra namn fanns med på gästlistan. Känner mig alltid så viktig när sånt händer. Dessvärre stod jag med som Linkans skötare. Jaja, låt gå. Vi slapp punga ut 150 spänn.
När vi sugit ut hotellet gick vi vidare till ett annat hotell där det var disco. Vi smet in, inte så häftigt men vi slapp punga ut 100 spänn. Vi knullade dansgolv och gjorde mackor utav de människor som såg surast ut på golvet. Det var kul, vi var fulla.
När det stängt fick vi för oss att sjunga midsommar-sånger och dansa runt folk, det gjorde vi. Länge. Blandade reaktioner men det var kul.
Morgonen därpå fann vi bajs på golvet.
Vad säger man?

Ytterligare en dag som går mot sitt slut. En dag som aldrig kommer igen. Jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen över det. Jag menar, idag har jag duschat, druckit kaffe och tittat på regnet, plockat bajs (en utan dom var riktigt lös), kommit en bra bit på vägen att älska The Views senaste platta, skrapat bort målarfärg på ett bord, luktat på Dustys fisar (ofrivilligt) och löst en herrans massa korsord. Ni hör ju..
Livet behandlar mig egentligen bra just nu. Mår prima. Vill inte att det ska gå så fort men samtidigt längtar jag framåt.
Denna dag...


Get me away from here I´m dying..

Jag har kommit fram till hur jag kommer dö, nämligen av TRISTESS av att vara här! Avsaknad av stimulans! Jag är hundvakt till världens lataste och tröttaste hund. Är ensam ute i stugan och regnet faller utanför. Jag har ingenting att göra. Inga åtaganden alls. Jag sitter här med en punkis 2,8 och dödar flugfän med hjälp av elektricitet och lyssnar på Sommar på p1. Denna dag....Söt så det förslår.

En helg i Gbg.

Under helgen har jag hunnit med att få kvalitetstid med Anna vilket var mycket efterlängtat. Vi har festat, tagit igen oss, festat igen och tagit igen oss. Hjälpt Eve med med flytten, pratat lite teckenspråk, ätit sushi på en rutig filt, skrivit en världshit (den handlar om Jesus). Har även umgåtts med Shirley Clamp och löst korsord med Cissi. Hade jag inte lovat att vara hundvakt i morgon skulle jag stannat kvar. Det har varit bra.


RSS 2.0