Grattis Tyskland

Det var nog allt jag hade att säga om gårdagens Eurovision. Hade en skön dag med Fops och Åkersten, de kom vid elva, tog fram varsin singha och sen var det igång. Vi tog vårt pick och pack och satte oss i slottskogen för att sen hamna på klipporna utanför huset jag bor i. Mycket trevligt. Idag tog vi en monster promenad, åt på MAX och njöt i det fina vädret. Tycker de ska hälsa på snart igen.


Kom nu då

Jag vill inte bo en stad där man åker till Skövde för att festa.
Var i Lidköping igår, kom just hem, skönt att vara tillbaks.
Är alla fåglar rasister? De ligger ju bara med de av samma art. Det finns ju inga blandfåglar.
Snart kommer Andreas och Foppa hit, så himla glad att de kommer och besöker mig. De var väl inte direkt överförtjusta när de insåg att de valde eurovision helgen. Men de är väl bekanta med reglerna så de kommer sitta vid min sida, snälla som de är, låtsas ha kul och sätta sina poäng.

Heja Island! (och sverige)

Islänningarna bjöd på en riktigt klassisk eurodisco under första semifinalen. Jag blev så lycklig. En tornarthöjning som blåste undan moln och en härligt otippad primadonna på scen, det var schlager.
Belgien tyckte jag om och Malta men den gick dessvärre inte vidare. Denna sjönsjungande fågel fick ge vika för en ryss som var så tråkig att jag blev sugen på att mangla strumpor och en serb med en frisyr som får Prodigy sångaren att se ut som ett geni.
Huva, ikväll är det Annas tur, tror dessvärre inte hon går vidare men hoppas givetvis för vad vore Eurovision utan en svensk att hålla på?

Jag ser hur du tänker

Vaknade kanske inte på min bästa sida idag. Men när jag stått i regn och väntat på en försenat spårvagn som dessutom är full, folk luktar illa får jag även vänta på bussen som även den är försenad känns det liksom inte värdigt. Jag tycker att alla som arbetar borde få komma till jobbet i kungens stol, buren av inoljade, nakna, skitsnygga hunkar.
Nu är man välkommen att ansöka till Paradise Hotel, är allt bra sugen, go Sofitel on them.
Nåväl, nu inväntar jag semifinal 1 i eurovision.
Förresten går det inte rimma på silver.

Vart tar dagarna vägen?

Kom hem, åt och helt plötsligt är det kväll. Dagarna går ruskigt fort. Igår var jag ute med Mikaela och kollade på hockeyn, kul med brons men Bengans löjliga timeout med 1 sekund kvar kunde vi vart utan, ett hån mot tyskarna, skönt att han försvinner och ersätts med en är de allra bästa: Per Mårts. Träffade Anna och Heidi, blev en riktigt trevlig kväll.
Eurovision sätter igång i veckan, jag tror vår Anna kommer bli manglad.

Fint e de

Sitter inne med en kopp kaffe och väntar på hockeyn, blickar ut över detta och konstaterar att jag kanske borde gå ut. Vi bor faktiskt rätt bra. Äh, sitter ju rätt bra där jag sitter.


30 is the new 20

Att fylla 30 är inte längre någon fasa för mig. I helgen har jag träffat så många som passerat strecket och som jag skulle kunna tänka mig att vara. Det har jag ju förvisso gjort innan men fick ändå upp ögonen lite nu.
I fredags satt vi på Vasastan och drack billig öl. Johanna hade en välkommen-hem fest (hon har varit borta i 10 dar), jag satt och pratade med 3 lärare som var så jävla roliga och inspirerande att jag funderar på att göra mitt examensarbete åt en utav dem.
Igår var jag på 30-års fest och det känns liksom lugnt. Nu funderar jag tom på att inte fly landet när min dag kommer. Lyssna på det här och häpna, när jag kom dit igår möttes jag utav denna förfrågan: "Vad vill du ha? Det finns vin, bål och öl", varpå jag svarar: "Jag tar ett glas vatten tack". Look at me I´m growing.

Eller?

Idag har jag agerat spion på jobbet, det var spännande. Spion och journalist, festligt.
Satt igår på avenyn och bärsade i bara skjorta till klockan nästan var tio, fantastiskt väder. Hoppas på bra väder i morgon, då blir det nog lite grill i slottskogen. På lördag ska jag på 30-års fest men innan det ska jag träffa en släkting och glo på Göteborgsvarvet. Vad är detta jag skådar? Är det möjligtvis ett liv som börjar ta form? Hoppashoppashoppas.

Storstan..

Satt och väntade på Maria i Brunnsparken, en man kom fram och frågade om jag hade heroin att sälja, det hade jag inte.

Hejhejhallå

Konstant trött, vill bara sitta hemma och äta center och läsa trots att vädergudarna ler mot oss. 
På 2 dagar har jag varit på 5 möten, det bästa var gårdagens lunchmöte på Hard Rock, jobbpratet var över på 2 minuter sen kunde vi bara njuta av gratis mat i solen. Annars har här inte hänt så mycket, måste komma över min opepphet efter jobbet och hitta på något. Nu ska jag i och för sig ut och ta en öl med Maria och på fredag ska jag grilla i slottskogen, alltid nåt.


HBT-festival

Kollade på Regnbågspromenaden idag på avenyn. Det var betydligt mycker mer folk och bättre drag (haha) än jag vågat hoppas på. Götplatsen var samlingsplatsen vid paradens slut men fann den föga intressant, jag gick dit för att se Billy the vision and the dancers men orkade inte stanna kvar, jag frös och var hungrig. Det jag däremot hann se var en vigsel, några drängar som sjöng, Glenn Hysén och Mariette (då fick jag nog), hade ingen lust att se Andres Esteche och var det nu var mer för skit de dragit dit. Ganska fattigt fält men paraden var som sagt över förväntan och jag fick dessutom glänsa med lite teckenspråk.
Dessvärre hade paraden stött på motsånd under den korta slinga de gick. Jag förstår inte överhuvudtaget varför folk går dit för att visa sitt missnöje över människors sätt att leva, vi lever i 2000-talet och det är fortfarande inte helt okej för människor att vara gay. Detta är ju ingen vanlig demonstration utan folk går i den med kärlek och glädje som ledord. HBT-rörelsen utgör ju knappast något hot och motdemonstranter i denna fråga gör mig alldeles matt.


Lugn Lördag

Härlig Lördag med Anna. På bibblan träffade vi en kvinna som berättade sitt livs historia för oss utan att vi egentligen ville. Ska jag vara ärlig lyssnade jag bara med ena örat men det jag hörde var att hon blivit utkastad från finska kyrkan, det var något om plågade hästar, hon var konstintresserad, hon skriver sagor, hon är mordhotad och att hon har en vän som är arkitekt. Tror hon var lite ensam.
Sen drog vi till Liseberg, spelade på hjul och vann varannan gång vi satsade och lyssnade på gospel.
Kvällen avslutades i hennes lya med köttbullemackor och musikskapande. På bussen hem träffade jag Malin Seebergs, kände knappt igen henne, oväntat, kul.


Jösses

Måste bara berätta att tre 17-åriga tjejer satt bredvid mig på vagnen hem, de var på jakt efter alkohol och hade planer att hoppa av vid en hållplats med mycket folk på och helt enkelt fråga om de kunde få en slurk.
De snackade skit om en kompis och sa att hon var emo varpå en frågade vad det betyder.
"Ja du vet hon har typ dawn syndrom och dreglar och dansar konstigt"
Ungdomar, ja jösses.


A stone cold biatch

Kopparna kaffe avlöser varandra denna förmiddag och jag sitter och småflinar för mig själv och kollar på bloopers.
Igår var jag ute, vi skulle till en båt men brist på folk valde vi istället Gretas. Idag ska jag hänga med Anna och om det slutar regna ska vi till Liseberg och lyssna på gospel. Nu är det dags för en påtår och mer Two and a half men.


Kan inte hålla det inom mig

Sitter och väntar på besök som förhoppningsvis kommer resultera i utgång och kan återigen konstatera att jag har en ny favoritlåt. Den här gången är det på allvar, dessutom är det en ganska charmig video.


Göteborgsk

Kort vecka, nu är det helg igen. Om vädret tillåter tänker jag bege mig ut och bli lite mer Göteborgsk. Jag ska åka alla spårvagnar och bussar och notera vart de tar mig. Jag ska gå upp på berg, sitta på klippor och titta på solnedgången. Jag ska till Gullbergs kaj och leta efter bortsprungna katter. Jonglera i slottskogen. Äta fisk. Flanera på avenyn. Dra ordvitsar. Gå på fotboll. Festa på Gretas. Konstatera att Vasastan är som chinatown. Äta brunch och köpa mig en volvo. Ja ni vet, sånt som göteborgare gör.

Då var det dags igen

Jaha då var även helgen över, han knappt varva ner. Spelningen jag var på igår var det konstigaste jag varit med om, ljudet (som vissa tydligen kallar musik) som dånade ur högtalarna lät som en blandning av borrmaskiner, katter som ströps och människor som spyr. Eller som om alla bondgårdens djur tagit för många silar av heroin och ätit alladeles för många jästa körsbär och nu tävlade om vem som kunde skrika högst. Det var förjävligt. Gick därifrån och hamnade på Kellys, tyckte det var rätt pissigt där också, de flesta människor man träffar är ändå puckon, vart har alla vettiga människor tagit vägen?
Borde tänka på refrängen men det är svårt att slita sig när det är hockey på tv och Sverigen har bekymmer med Norge.

Hej

Hemma på en liten powerbreak, har hängt med Anna hela dagen och det var så härligt som det alltid är. Vi har skapat (?, o really) musik och druckit lite barka och pratat om sånt som få vet om. Underbart. När jag hänger med henne känns det som om världen inte innehåller några problem över huvud taget.
Jaja, första veckan på praktiken avklarad och det var varit kul, jag fokuserar nu på GIBC hemsida, ska skriva artiklar hela nästa vecka, sjukt kul. Nu ska jag bege mig till Feskekôrka och lyssa på konstig musik och dricka öl.
So long bitches

Slottskogen

Härom dagen tog vi oss en promenad genom slottskogen, fan så härligt det är att bo så nära den. Sofia ville ta kort på djuren vilket vi gjorde.

Det här någon slags fucked up efterbliven hjort med en annan hjort i röven



Detta är jag som är trött efter jobbet



Om ni inte redan insett: detta är en säl


Jag håller på Häcken

Tydligen. Vad skulle jag säga när sportchefen frågar?
Första LIA-dagen är över, jag är trött. Gick upp aaalldeles för tidigt vilket resulterade i att jag fick sitta och vänta i 30min men i sällskap av solen vilket var helt ok.
Dagen var intressant, åt lunch bredvid Jonas Henriksson och var på 2 möten varpå det ena innhöll delar av Häckens ledning, de pratade om nyförvärv, Paulinho och att det gått lite knackigt för grabbarna på sistone och att vi måste vara positiva. Kändes lite konstigt och inte riktigt vad jag räknat med, nåväl, nu är det bara att köra.

RSS 2.0