Rock ´n roll

Min dator är död. Tråkigt. Min mor och far har varit på besök. Mycket trevligt. Jag har lagat vildsvinsskav idag. Ganska gott blev det. I morgon ska jag på funktionärfest på Hard Rock. Ska bli full. Flyttar ut på söndag. Vet inte vart jag ska ta vägen. Jag är trött. Ja det är jag verkligen.

Sliten

Gothia veckan är slut och jag har aldrig jobbat på detta vis innan. 13 långa dagar i streck har gjort mig trött. Väldigt trött men full av nya erfarenheter vilket jag inte vill vara utan, jag har träffat mängder av härliga människor och hamnat i balla situationer. Så mycket har hänt att jag kommer behöva en tid att smälta allt.
Idag fick jag äntligen sova, ,vaknade dock tidigt, köpte frukost, somnade om. Så skönt. Nu ligger jag i soffan och kollar på film och det tänker jag göra tills solen går ner och det är dags att byta ut soffan mot sängen.
I fredags och igår sprang jag runt med mig egen komradio i direktsänd tv, det var ballt men låt mig berätta för er gott folk, det är inte så himla häftigt att va tv-stjärna. Det blir lätt tröttsamt. Stay in school kids.

Idioter

Hela min vecka på Kviberg har varit fantastiskt, jag har haft skitkul och varit i situationer jag aldrig trodde jag skulle hamna i. Har jobbat drygt 15 timmar om dagen men det har bara varit roligt. Visst, det har varit lite bråk och tråkigheter då vi fått tillkalla säkerhet men det har ordnat upp sig.
På väg hem igår får vi ett tråkigt samtal som tar oss till Heden där detta hänt. http://www.expressen.se/sport/1.2073482/attacken-mot-16-aringarna-pa-gothia-cup <--(ja, klicka där, det är en länk) Detta drar ner mig som fan, blir så otroligt förbannad att jag inte finner ord.
Nåväl, hoppas vi inte får något kastat mot oss idag då jag tillsammans med segrande laget åker guldbussen genom stan.

Sovmorgon

Så skönt med lite sovmorgon men med min vana trogen går jag upp alldeles för tidigt ändå. Jag vill jobba, det är riktigt roligt. Dessutom är jag väl förtjänt av att börja halv tio idag med tanke på att jag jobbade 15 timmar i måndags. Under invgningen av Gothia Cup stod jag här, de va ballt.


Nu kör vi

Vilken helg. Den har mestadels spenderats på egen hand men har varit nog så njutbar. Kvällspromenader har varvats med söta bär, trevliga samtal, öl, jobb och bra musik. Jag är grymt laddad inför veckan. I morgon ska jag infinna mig strax innan 8 på Kviberg för att bla göra ålderkontroller och stå i info tältet och vara viktig.
På kvällen ska jag jobba med invigningen. Jag är verkligen förväntansfull, bär på en känsla som påminner om den man har innan man kliver ut på planen inför en viktig match.
Lyssnade på en bra låt idag och jag glömt bort att jag har i min ägo.


Fylld av förväntan

Nyss hemkommen efter att ha målat Göteborg i Gothias färger. Idag och igår har vi kört runt och skyltat och smyckat. Förbannat roligt, jag vill att det ska dra igång nu samtidigt som jag vill att tiden ska stå stilla. Jag vill inte att min tid på Gothia ska ta slut. I morgon ska jag vara på Kviberg och fixa det sista sen jävlar kör vi.

Det har legat mycket på mitt bord på sistone....borde kanske skaffat en pärm till.Här har vi parkerat i en rondell. Gothia cup har ingen lag.Gothia Kviberg Center har en del kvar att göra. Här ska jag vara hela nästa vecka.
...


SS..

Härligt smeknamn jag fått på jobbet: SS, väldigt kul, väldigt innovativt. De tycker jag ska leda inmarschen på invigningen på måndag. Väldigt roligt..

Ibland inte

Ibland är man bara på helt rätt plats vid rätt tillfälle.


Hmmm

När vi flyttade in här satte vi upp ett mål och detta var att när vår tid i Göteborg är över ska vi klara vår kroppsmassa i räckhäven.
Det går sådär..


Bjuder på en låt till.

Bara för att jag kan, bara för jag vill, bara för den är så bra och det är du med.


Ro

Jönnet, jönnet, jönnet trollar alltid med mig när jag är på besök samtidigt som stan är så förutsägbar. Jönköping är som ett inslaget paket som man redan har tjuvkikat på innehållet i.
Det var knappt ett år sedan jag flyttade därifrån men när jag åker bussen genom stan känner jag knappt igen den. Centrum växer så det knakar och det känns inte längre som det är MIN stad. Det gör i och för sig ingenting, det är bara positivt men när jag går på Österängens gator kommer känslan åter, det ÄR min stad, hela min uppväxt vilar under mina fötter och här finns familj som jag skulle gå igenom eld för.
Hur som helst, Jönköping gör mig glad igen. Har haft en underbar helg, i dag var jag hos Martin och Sara och rev tapeter. Sen hamnade jag i stugan igen.
Jag satt med en öl i hamocken och lyssnade på Sommar i P1 och pillade bort nagellack med en penna. Pappa försökte få igång häcksaxen och morsan putsade fönster medans jag lyssnade på när Mats Sundin berättade om guldet i Turin och pillade på mitt nagelack. DET är ro mina vänner.
Igår såg jag en mås som hade en råtta i käften. Det var äckligt.

Kära Jönnet

Drog hem till Jönköping i helgen och spenderade den mestadels i stugan och fan så skönt jag haft. Det har varit vansinnigt trivsam de gånger jag varit hemma i Jönnet på sistone. Jag har målat, druckit rosé, spelat spel med morsan och farsan, kollat på fotboll, ätit jordgubbar och smultron och läst i hamocken och snart ska jag hem till Martin och Sara och äta tårta. Har ingen större lust att dra hem till Gbg ikväll men de närmsta veckorna måste jag jobba skiten ur mig, undra vad det blir för kul i morgon, pumpa bollar kanske, eller laminera, eller prata med tröga vaktmästare som man inte vet huruvida de sover eller är vid liv när man pratar med dom.... jag vill ha semester!


Varför blir jag inte förvånad?

En bekant till mig ska snart bli farsa. De har inte bestämt namn på barnet än men om den blir citat, mongo eller en "downie" ska den heta Styvbjörn.

Vår lägenhet..

..har jag ju inte visat för så många än.
Detta är vårt gula kökHär skådar du matbordet och våra orkideér, Gunilla, Lennart och Ada. Drar man upp våra persienner har man en vacker utsikt.Soffan i tittar på VM i, bokhylla, en suddig Sofia och en säng and that´s pretty much it.


Kom på.

Fick en låt spelad för mig i lördags, en jävligt bra sådan.


Såå ja

Kom just hem från jobbet. Denna dag har varit så lång och tråkig att det känns som det är Onsdag. Fan va skönt att den är över.
Helgen var också lång men bra mycket roligare. AW i fredags, öl på Henriksberg och kollade straffar samma dag. Sill och potatis hos Sofias släkting i lördags, fotboll hos Robin och Alina samma dag, åter till Sofias släkting för match nr 2 samma kväll. En promenad på 100 timmar i söndags, bio och tvätt samma dag.

Robin och Alina hälsar att de är glada.


R.I.P

Det gjorde sannerligen ont i hjärtat mitt när jag fick reda på att Hultsfreds festivalen gjort sitt. Kaputt, finito, handduken är inkastad, flaggan är på halv stång. Många minnen blossar upp hos mig så fort jag tänker på smålands stolthet (nåväl, en hederlig andraplats efter Hv). Alla dessa konserter, alla pizza slice, alla öl, alla glada människor, alla fulla människor, kiss på tältet, smuts överallt, äckliga dofter, goda dofter, borttappade vänner, nya vänner, sol, regn, lera, allt hångel, alla borttapade nätter. Jag saknar det.


RSS 2.0