Where were you last night?

Gissa vem jag såg på torget här i Lidköping idag......jo, det stämmer, ANKI BAGGER!!!


Så mycket bättre

Herregud vilket program tv4 välsignat oss med. Kollade just på första avsnittet och jag satt med tårar i ögonen hela tiden. Å andra sidan blir jag alltid så känslosam när mina föräldrar åkt hem.
Ikväll verkar det bli bärs, de e la gatt.

Typiskt

Hans frågade om jag ville se Jens Lekman i somras. "Nej, han är kass" fick han till svars. Konsertkvällen satt jag ensam i hans lya och vips, från ingenstans började jag älska Jens. Ironiskt, dumt, trångsynt. Jävla skit. I dagsläget är jag djupt förälskad i herr Lekman. Doublefrick!


Call me up if you want gangsta

Tänk va lite inställning och glad musik kan göra.
I morse: Fan va pissigt jävla trist det är här! Nu: Fan va skönt att va ensam!
I morse: Jag vill inte plugga! Nu: Fan va skönt det är att få det gjort!
I morse: Jag vill härifrån! Nu: Stannar nog och tar hand om mig själv och studierna.
Äh, jag försöker iaf.

En annan anledning till mitt stigande humör är Pinks nya singel. Jag kan inte sluta lyssna på den. Den gör mig glad, vet inte om det är hon eller hennes budskap (ja, Pink har ett budskap) jag är så förälskad i. Håll käften-nu super vi-jag ska alltid festa-gillar du det inte kan du dra-gråt om du är ledsen-jag är bäst-du är sämst-nu ligger vi men först blir vi full-jag ska aldrig bli vuxen. Något åt det hållet är vad hon utstrålar.
Ikväll får jag besök. Det är ju också kul.
Fan jag gjorde just en inlägg om Pink, det är inte så jävla häftigt alltså..
 


Slit och släp

Efter att ha somnat vid 4 inatt sov jag således bort halva dagen. När jag väl vaknat till liv tänkte jag att jag skulle göra något vettigt av dagens återstående timmar. Jag skulle städa, plugga, göra mig fräsch men först panta burkar och handla. Kom hem med sparris och salladslök (som jag för övrigt aldrig köpt tidigare). Unda vad det blir för smarrigt idag..

Sprang in i en klassiker


Riverside mf

Dammet ligger som en hinna över mitt golv. Böckerna stirrar på mig. Magen ropar Göteborg! Nu drar jag in till de döda sillarnas rike och festar!

Stick och sug

Jag tror jag ska bli eremit, flytta ut i en stuga byggd av barr och kottar, leva på barr och kottar, sysselsätta mig med barr och kottar, leka med barr och kottar, sova på barr och kottar, ha kompisar av barr och kottar som heter barret och kotten. Fan va skönt.

Pissväder

Jag vet att det är något man inte kan göra åt. Vädergudarna pissar på mig. Till råga på att fick jag nyss reda på att min älskade Lance Ward ska ta en time-out från hockeyn. Just nu känns livet lite trist.

302....miljarder

Kaffe och Glada Hudik gänget, det är en lördagsförmiddag i min smak.
Borde plugga men det borde jag jämt så jag kan skjuta på det i några timmar till. Fint resonemang.
Ska försöka få med mig Sofia till biljardhallen ikväll, får se hur det går. Innan dess tänkte jag bli av med min svettdoft, äta kallops, ta ett par koppar java till och lösa det jävla korsordet som ligger och väntar på mig inne på toa.
Förresten så segrade Storpen IS i torsdags igen, om jag inte missminner mig står det nu 3-1 i vår favör. Storpen IS in my ass and it feels so good!

Stay away from kålrot

Vaknade just, somnade så fort jag kom hem från skolan, anledningen till att jag varit så förjordat trött hela dagen beror på att jag sov på soffan inatt. Sofia la fisar bortom denna värld inatt så jag klarade inte av att ligga brevid henne. Jag var tvungen att väcka henne bara för att hon skulle känna.
"Väckte du mig bara för att berätta att jag fes?"
"Ja.."
Haha, hon är äcklig.

Gillar du inte hockey kan du surfa vidare

Jag gillar inte detta, när ska jag börja bli orolig på riktigt? Var på plats i Kinnarps igår och fick se ett Hv utan självförtroende vinna på straffar över tabelljumbon AIK. Inställningen tyckte jag inte det var något fel på, Hv ville verkligen vinna men det var ingen som vågade göra det lilla extra som tänder laget, såg ungefär ut som de väntade på att någon annan skulle göra något.
Snackisen som varit i veckan om Lance Wards kommentarer om Thomas Andersson var mer upphetsande än spelet igår. Han kallade honom hästskit och tyckte han skulle gå hem och väcka sin fru och berätta hur jävla kass han är. Lance fick inget straff av diciplinnämnden men krönikörer och sk experter tyckte Hv skulle ta ställning och stänga av honom internt. Det gjorde de inte (fy fan va bra) utan lät honom fortsätta på forwardpositionen igår. Tycker det är förjävla bra att de använder honom, han är en energispelare som behövs när det går tungt, han fullföljer, han åker skidskor, det märks när han är på banan, spelare som honom behövs i svensk hockey. Synd att han blev bänkad i tredje. Jag är inte naiv, jag fattar men en 2-1 ledning in i tredje är inte så jävla mycket att spela på, dessutom har Hv aldrig varit så jävla vassa på att försvara en ledning, det lyckades de inte med igår heller. AIK kvitterade med 52sek kvar. När ska det vända?
Förresten så är Wikegård rätt älskvärd ibland http://svtplay.se/v/2183193/hockeykvall/wikegard_forsvarar_ward___han_blir_mobbad_ (här ligger en länk begravd)

Annars var gårdagen hockeyupplevelse kryddad med morsans kommentarer och skrik. "Oooooooh!, Ahhhhh!, Är vi arga nu? Vad hände? Spelar de bara med fyra spelare? Varför skriker vi?"
När Kamil Piros fick en 2a efter att ha kört in i målvaken som var långt ut och därmed tacklingsbar skriker killarna framför oss "Ut med domarn och in med Nalle Puh". Det tyckte jag var kul.Såhär blir det jämt. 2 bråkar, Lance får matchstraff, ok lille Sundh började blöda men bufuckinhu.


Vad ska man säga?Jag tog en kula för dig och fick en smula tillbaks

Åkte hem på lunchen för att kunna lyssna på denna låt ett par gånger. En riktig repeat låt skulle man kunna säga.


Huvaligen

Jag och Elin fick tag i en bil och drog som sagt till Falköping i lördags. Att åka bil med Elin var.....inte intressant utan lite mer läskigt och skrämmande. Jag hann frukta för mitt liv både två och tre gånger. "Tror du jag får köra här?" "Antagligen inte Elin det är rött..". Men efter en whiplashskada och bilar som kör runt oss i en korsning som Elin inte helt regelrätt körde in i kom vi äntligen hem och jag kunde pusta ut.
Idag har gruppen Gunnebo Fuckups cruisat i Mölndal, ätit en fantastisk lunch vid slottet och talat med en kommun-kvinna. När jag kom hem hade Sofia lagat älg. Gott var det.

Vad är konst?

Hej hjärtevänner. Storpen IS lyckades inte nå nya bragder under torsdagens musicqiuz men vi var nöjda ändå samt att vi återigen lyckades slå ärkerivalerna Billy´s (haha) demoner.

Ikväll ska jag ta reda på vad konst är och detta skall ske i Falköping, tänka sig..RSS 2.0