Ålderstecken?

Jag har just skickat iväg ett lagom arg mail till 3. Har aldrigt gjort något sådant tidigare. De har nämligen en "försäljare" som ringer mig nästintill dagligen och är vansinnigt otrevlig. Idag fick jag nog. Jag försår inte vad han inte fattar när jag säger: "Jag vill inte förlänga för det suger, 3 är värdelöst och du kan dra åt helvete!"

Tenta i morgon. Är ganska nervös, har faktiskt inte en aning om vad jag fattar och vad jag inte fattar. Det låter inge bra va? Nåväl, i morgon är det över (förhoppningsvis) och jag tänker njuta av en öl eller 2 i bilen ner till Göteborg.


5 nya Sm-guld

Johan Davidsson har äntligen valt att förnya sitt kontrakt med Hv. Han var ju på väg till Lugano där Kenta Johansson tränar men nu har han fått kicken (YAY!). Kapten Davidsson har skrivit på för 5 nya år i den blå-gula tröjan. Vacker, oh så vackert. "Jag är så glad att få fortsätta spela i laget jag älskar".Ett litet tips bara

Om du vet med dig att du inte är rörmokare, utmana aldrig ödet genom att utföra ett av deras åtaganden.
Ett litet tips från mig bara.. Det blev blött......väldigt blött.

Jag är ett popsnöre

Eftersom min USB-sladd till min Ipod ligger i en påse på posten och Cissi slarvat bort mina hörlurar har jag inte kunnat nyttja min Ippa sedan jul och har därmed lyssnat på radio.
Igår lyssnade jag på Tracks på P3 och kunde konstatera att jag ligger efter. Montt Mardié har tydligen börjat sjunga på svenska under namnet Monty, helt ny information för mig. Låten knullade med mina öron och fick mig att tro att tentan på fredag kommer gå galant.


O´boy

Just de ja, jag har ju fyllt år och sådant ska ju tydligen firas. Vad jag nu lärt mig är att man inte kan fira utan en flarra Törley men att det krävdes en klaska Minttu, öl och whiskey visste jag inte. Hur som helst var det en mycket trevlig afton.

Här kokas det mjölk till o´boy


Passade på att ha julgransplundring. Jag siktade på trädet däär borta..


Den hamnade där..


Jessica illustrerar en nudist som spelar boule (tänk vad man kan missa på ett toalett besök)


Kvällens sämsta bild.
Puh

Vi i klassen genomgick en gemensam gyn-undersökning häromdagen. Alla låg på varsin yoga-matta och lät dom kika på oss. Min blonda sköterska ville promt kolla på mitt rövhål. Folk började bli färdiga, reste sig och gick, jag låg snällt kvar och fick en spatel upp i rumpan, det gick lite trögt. Hon sa "Jag får inte riktigt in den men jag ser tydligt att du har myror därinne, det är inte bra...". Ungefär här kommer jag på att gynekologen var min gamla datalärare.


För att reda ut vissa oklarheter kan jag meddela att detta var blott en dröm.


Make me proud MCM!

Idag knorrar våra hjärtan för alla små väldiga enorma medtävlare i livets vilda framfart. I doppet lurar odjur såsom pilgrimmar och chokladrutor gemensamt. Alltsammans i granngården. När farbror kommer över vankas himla goda och hembakta underverk som fröken Määttä hjälpligt undanröjt från bordet. Ramaskri utbröt, helvetet välkomnades och små under visade framfötterna när luften försvann från ballongen. Ingen förstod utan de bara stod och tittade med sina vilsna tofflor i hopp om att åter infinna den försvunna tron som aldrig försvann. Det avlidna stackars fåret Ulla fanns att finna sitt borttappade kollegieblock i potatislandet. Blocket innehöll gamla sanningar och bokföringar samt en samling använda tamponger. Urk sa tomten som snubblade på spiralen som blivit över. Jaha sa lille vännen Albin och Kurt som också snubblat och numer kallas "den bastante utan ånger". Nehe sa Ulla, Bella hörde sekreteraren som visade sig naken för alla intresserade kandidater till årets Nobelpristagare inom literatur. Herregu skrek novisen som galet.

Whiskey är inte gott

Fick en flaska av min familj som var här idag och firade min födelsedag som inte är idag.
Jag och Cissi skulle provsmaka, gick inge vidare. Vi klädde ut oss till män och låtsades att vi var 2 herrar som just slutat jobba och träffades på krogen i Trollhättan för att diskutera musik. Gärna rock. Dessvärre smakade inte whiskeyn bättre för det. Vi kämpar fortfarande med den men utan skägg och istället till På spåret.


tjohej

Härom dagen sa vår lärare "På Fredag blir det roligt, då ska vi prata om moms". Nu är fredagens lektioner över och jag vet i fan om jag kan hålla med.
Igår tog jag och Jessica en promenad i det otroligt vackra vinterlandskap Gud skapat åt oss. Promenerade på Vänern, det var mysigt tills vi insåg att vi gick på en cross-bana. Fort kör dom..


Gott nytt år!

Enligt Jessica har man inte firat nyår om man inte druckit champagne. Det gjorde inte jag, så vi firade in det nya året igår. Trevligt.


Kredit och debit

Nu kan hela klassen bokföra, det var iaf vad vår lärare sa vid dagens slut. Jag önskar verkligen att jag kunde hålla med. Hela dagen har jag slitits mellan hopp och förtvivlan. Ekonomi och matte tillhör inte mina starkaste ämnen direkt. Nåväl, en dag avklarad, nu är det bara 3v kvar. Det kommer gå skitbra. Jag vill lära mig och då kommer jag göra det.
Annars är allt bra. I morgon är det fest, känns rätt skönt. Det blir en inflyttnings/välkomna tillbaka fest. På lördag kommer mor och far med mat och fika.
Nu ska jag på toa sen blir det Paradise Hotel för hela slanten. Heja Francesca!
Åh! Nu börjar Mästarnas mästare, DET tycker jag är bra. Min gamla men ständiga favorit Brolin är dessutom med. Jag håller på honom.

Something is rotten in the state of Denmark

Blev vansinnigt trött kl21, gick och la mig, tänkte somna till en film. Sket sig. Låg och vred mig, kunde inte somna. En skål glass, 2 knäckebröd, massa chips och en macka senare försökte jag somna igen. Sket sig. Bestämde mig för ett fatalt misslyckande, satte mig upp med en kopp kaffe, Spiderman 3 och skrev klart min tenta. Ska bli skönt när skolan börjar igen så jag får lite struktur på min vardag.

Mitt nyår var bra förresten. Cissi var här, vi pusslade och drack öl. Så sjukt opretantiöst och så sjukt skönt. När Jan ropade på sitt vansinniga och nästan läskiga vis att klockorna skulle ringa låg vi i soffan och lyssnade på ABBA.

Nu har jag en sak mindre att tänka på och SKA därmed somna. Gnatt.

1000 bitar och 1 öl


Office's 2009

Då var det dags för mig att försöka sammanfatta 2009. Det har varit ett händelserikt år, ett av mina bästa vill jag tro. Pling, nu börjar vi.
Det nya året firade jag och Släm i Wellington, NZ. Vi kom dit på eftermiddagen och gav oss på alkoholen direkt. Hamnade på ett skitfräckt ställe som spelade synth och rock, vi blev rätt goa. Ringde hem till Sverige och sjöng hollands nationalsång (vi kan inte den) (lik förbannat blev jag arg på Släm när hon sjöng fel), de tyckte det var lagom kul eftersom det var lunchtid hos dom.
Efter Wellinton begav vi oss till Kaikoura och Christchurch där jag äntligen fick hoppa fallskärm och bada med delfiner. Snart är jag där igen.Fick även se en val. De va ballt.Vi avlutade vår resa med Bali. Det stoppet kan bäst sammanfattas med denna bild, jag och Stephen bärsar i vår egna pool.Sen kom jag hem och mådde bajs. Eller som min bror skulle sagt, hade det varit en glass-smak hade den smakat kuk med röv.
Kort därefter fick jag kicken. Tyckte det var förjävla surt att skiljas från alla underbara människor. Här har vi skiftet mitt..Helt plötsligt fick jag väldigt mycket fritid och ägnade stor tid utav den till broderi..Nåväl, livet fick ju gå vidare och jag bestämde mig för att börja plugga. I väntan på antagningsbesked softade jag mest och många minnesvärda kvällar blev det. Det är i synnerhet en jag har i åtanke. Nämligen den då jag vi drack oss fulla på öl och glögg för att sedan blotta oss för Jönköping. Denna bild föredrar jag framför de nakna, det ser ut som vi är ett band.Melodifestivalen är en ständig tryggehet och glädjeämne för mig. I sedvanlig ordning vann fel bidrag och jag har bakat en schlager-kaka.Samma kväll bildades mitt, Andreas och Martins luft-band. Jag spelar luftgitarr, Andreas luftflöjt och Martin luftsynth.Stort ögonblick, verkligen..

Traditionsenligt firade vi midsommar i stugan.Och nu även kräftskiva..Sommaren kom, såväl sthlm pride..Jag kom in på Kulturturism i Lidköping. Den historien känner ni redan till.
Julen hälsade nyligen på och om man får ett paket av min bror ser det ofta ut på detta vis:Och sen var det nytt år igen. Helt sjukt. Jag passar på att be om ursäkt för alla stavfel i detta inlägg men jag har druckit ett par öl. Försöker hålla mig vaken, Sverige spelar semifinal mot USA kl 03.


RSS 2.0