Nu har jag ost igen

Mor & far var här och hälsade på denna förmiddag. Vi handlade massa mat, väldigt uppskattat. Solen sken, som den alltid gör här i Lisch så vi beslutade att ta med oss kameran och gå en promenad.
Peace

Fredagen kom och jag och min projektgrupp begav oss till Vara för möte med en väldigt karaktäriristisk man vid namn Bert-Åke, jodå, han bor fortfarande hemma hos sina föräldrar trots sin ringa ålder (gissar att han passerat 50).
Kunde inte låta detta ögonblick passera obemärkt föbi när Katarina står med en näve kondomer i ena handen och en kakburk i den andra.
Här är vi alla i gruppen, det är Balle, Fröken Uv, mandelmusslan och WBS (worlds biggest slut).


En helt vanligt måndag.

En vanligt måndag i mitt underbara liv kan se ut såhär: hårt arbete i skolan med projektet. Det är mycket men bara kul. På eftermiddagen bakar vi pepperkakor, dricker lite folköl och kollar på The Hills. Så jävla gött.

Tanken var att vi skulle göra ett pariserhjul men insåg väl ganska snabbt at vi tagit oss vatten över huvudet (första tanken var att göra operahuset, thank god..). Dessvärre gick det inte att resa upp så vi kallar det färdiga verket: Dödens tivoli.


Helgen.

Fick finbesök av Camilla, Sara, Martin och Jon denna helg. Mycket uppskattat från min sida, vi gick på ölen ganska omgående, några klasskamrater kom över, drog bort till skolan där det var fest och rev av Hv-låten, mindre uppskattat av en vindruvsklase, stålmannen och en neger (det var maskerad) men vi hade kul.
Igår kväll lagade jag, Sofia och Jessica pannkakor. Var tvungen att ringa morsan för att höra hur fan man gör. Hon skrattade gott..Live as you dream

Gött e de när man finner nya favorit låtar bland sina skivor. De föds på nytt liksom. Håll till godo kära vänner, den är fantastik.


Vinprovning?

Hehe, vad som igår skulle blivit en vinprovning i sofistikerad stil slutade som så många andra tillställningar förut med denna klass. Så fort vi kom in korkade alla upp sin pava och började klunka. Idag har jag suspekta fläckar på mina kläder...Visa popcorn så får du pattar.


Projektledning.

Igår startade en ny kurs, samma dag kastades vi in i skarpa projekt. Min grupp ska anordna en julmarknad i Vara. Hade möte idag och disskuterade en kick-off. Mycket spännande. På fredag åker vi dit för att träffa vår projektledare som ska ge oss mer info.
Bla ska vi försöka få dit musiker men vi har ändå en plan B: Katarina sjunger och jag kompar med ett G på gitarren.

Tidigare idag var jag och Jessica ute på shoe-shopping. Dvs, vi fikade och konstaterade att jag istället ska köpa ett par Dr. Martens i Göteborg.

Om en stund ska jag iväg till skolan igen där vi ska sjunga, mysa under filtar, tända ljus och dricka kaffe. Ikväll byter vi ut javan mot vin och vinprovning. Här berhöver man minsann inte vara ensam.

En dag i solen.

Jag Elin och Sofia tog med kameran ut för att ta lite hoppbilder härom dagen. Tänkte bjuda på några smakprov.

Vi var inte särskilt synkade till en början...
Blandade småhopp..


Office's fritidsgård.

Hemskt mysig afton. Mitt hem förvanlades till något som kan lika en fritidsgård. På toaletten stod Jessica och Kim och färgade håret och blev förövrigt mycket förvånade över att jag äger både en fön och en platttång.. I sängen satt ett gäng och spelade uno och på golvet brevid hunden satt Therese och stickade. Tilläggas bör att vi tidigare under dan hade gjort hamburgare. Mysigt mysigt.
Annars har veckan handlat om säljteknik. Jag har aldrig tidigare trott att jag skulle ha ett jobb där sälj är en del av det, eller att jag är en del av det. Nu ser jag fram emot sådana situationer och skulle gärna bli en toppen säljare. Ballt va?
Igår spelade vi biljard och blev lite onyktra.

Vakna mig aldrig.

Nu har de gått sådär lång tid igen men veckan som nyss passerat har varit helt sjuk. Har haft grejer för mig hela tiden och de gånger jag suttit ner ensam i min soffa har huvudet varit så sprängtjockt med tankar att jag knappt orkar ta itu med dom. Anledningen till det var att vi har haft en föreläsare hos oss som pratat om personlig utveckling. Hon har varit helt enorm, trollat med oss så pass att alla känt sig berörda på något sätt.  
En kort sammafattning av veckan ska jag ändå bjuda på.
Efter den sk Bussdagen i tisdags då vi guidade i en rullande buss kände vi för lite firande. En tillställning som INTE spårade ur. Tänka sig.. Vi åt pizza och kollade på Braindead.
I onsdags satt vi hos Elin och kollade på Meet the feebles, den sjukaste filmen jag någonsin sett. Vi trode att vi hade ytterligare en splatterfilm att vänta. Istället tittade vi på en fluga som äter bajs, en aids-sjuk kanin som spelar in sadistiska porrfilmer och en groda som är ett knarkvrak och även knivkastare. Mycket skum rulle.
Tordags satt vi hemma hos Mikaela och skulle kolla på film, vi såg 20 min av Snatch sen blev vi uttråkade och lekte lekar istället..
I Fredags var jag lite låg då föreläsaren satt nya spår i mig. Som tur var kom Linkan förbi en sväng och jag blev genast på bättre humör. Sofia kom över något senare, JAG lagade mat, vi drog några bärs för att sedan dra till skolan där det var hippie-fest. Så glad att jag gick, det var verkligen skitkul.
I Lördags var det ju fotboll....mfcs (mother fucking crack shit).
Igår var den bästa Söndagen i världshistorien. Tanken var att vi skulle ut och grilla korv. Vi fastnade framför Wii och jag hämtade elgrillen. Efter några gastkramande uno-omgångar och 2 filmer var klockan ett och det såg ut såhär hos mig.


Nu grönskar det.

Igår var det äntligen dags för årets första lussebullebak. Vi tyckte att man måste fira kanelbullens dag. Det blev fantastiskt gott trots att det man åt mest liknade rövhål och fi**or.

Här har vi sista plåten, den då fantasin och tålamodet börjar tryta. Ni skådar ett rövhål, en fyrkant, en klump, en bajskorv, en sköldpadda och slutligen en orm.


I väntan på att det skulle jäsa klart applicerade vi lermask.
Ojojoj

Nu var det längesedan jag skrev men jag har knappt varit hemma. Nu äntligen sitter jag i mina mysbyxor och glor på tv, det har varit intensivt. I måndags när vi övade på vår engelska presentation tyckte vi det var en bra idé att dricka öl för att minska nervositeten. 20 tomma burkar stod på mitt bord när jag vaknade dagen efter. På tisdagen efter presentationen tyckte vi det var en bra idé att dricka för att vi varit så duktiga. Det var förövrigt en av de sjukaste festerna jag någonsin varit på. På onsdagen efter data provet tyckte vi det var en bra idé att fira att vi varit så duktiga (igen).RSS 2.0