Paus

Har nyss börjat ta mig an den enorma bibba av literatur till nya kursen. Har läst 12 sidor om kyrkor. Visst du att timmerkyrkortraditionen kom även till efter medeltiden till användning vid kyrkobyggnadet? Äh det är inte så tråkigt som det låter. Lite svårt med motivationen idag bara men nu har jag i alla fall börjat. Har fått ganska mycket viktigt gjort idag, har städat, diskat, besökt återvinningsstationen och kollat på en hel säsong av Scrubs. Oj, klockan är 18, har visst inte gjort så mycket ändå.
Pausen är egentligen ämnad biljettköp eftersom jag i morgon beger mig till Jönköping. Blir nog lattjo.
Väl mött

Smått & gott

Igår fick jag en inneboende, rumskamrat, kombo, sambo, rambo, rimbo, kalla de vad du vill. Hon hade mycket packning, det var svårt att tro att hon tidigare fick plats med allt i ett rum.
Lika mycket stod i hallen..Fann en Hula-Hula i Jessis bil när vi körde på grejerna. Den var fantastisk, skrattade hela vägen.Vi tog ett glas vin när vi packade upp och tatuerade oss. Fynd från TUR-mässan. Jessica fick Lisebergs kaninen. Jag och Sofias var från Stena Line.


Återhämtning

Hemma från Gbg igen. Veckan har varit fantastisk, något som var mindre fantastiskt var bion vi såg igår "Alice in wonderland", förskräcklig, se inte den.
Nåväl, back in Lisch, nya erfarenheter, 51 pennor och säkert likamånga tidningar rikare.Sofia i vår monter


Jag älskar TUR-mässan

Vilken jävla dag gårdagen artade sig till. Mässan är helt fantastisk. Den är en härlig kompott av trevliga människor, korvar, öl, champagne, ost och magasin. Men det bästa av allt: Det är gratis! Eftersom jag inte stod i montern igår var jag och Sofia lite smått berusade hela dagen. Vinglasen avlöste varandra. Sen var det dags för TUR-festen, herregud, alla inne på hela Trägårn gick all in och löpte amok. Och inte trodde jag att jag skulle få se Dr Alban uppträda 2 gånger inom loppet av ett år. Micke Syd och Tommy Ekman körde några klassier även de. I morse bländades några av ångest men alla såg ut att ha kul. Jag hade det, de var kalas.


..och Amy Diamond underhöll

Vi drack gratis sprit på Svenska mässan och åt oliver och kött, lyssnade på Maud Olofsson och tittade på folk, branschfolk, tråkiga branschmänniskor som alla ser exakt likadana ut, alla utom en man som fått på sig en skjorta med fiskar på. Kollar på klockan och konstaterar att den är halv tio och HV nu leder med 3-1 i matcher, bra kväll, mycket bra kväll.

Äntligen över

Lång dag idag fylld av tentaskrivning och redovisning. Så förbannat skönt att denna kurs nu är över. Vi i gruppen bestämde oss för att ta vara på denna sköna känsla som härskar i våra kroppar genom att dela på en flarra Törley men detta blir först senare ikväll när hockeyn är över. Ingen som vill lyssna med mig, jävla kräk. Sofia kommer visserligen över snart men hon skulle ringa Jessica när hon blev uttråkad. Måste skaffa nya vänner.
I morgon åker vi till Göteborg, ska jobba på tur-mässan i helgen, undrar i mitt stilla sinne varför jag ska åka redan i morgon... Nåväl, det blir nog lattjo. 

Fantastiskt

Igår bjöd jag och Sofia Jessica på frukost. Vi hade bakat scones och fixat massa gott som vi tillsammans med kaffedrinkar och hot shots skulle avnjuta samtidigt som effektivt plugg skulle utföras. Vi fick faktiskt en hel del gjort (tro det eller ej)

I morse kunde vi sitta på balkongen och äta frukost, mycket mycket trevligt. Nu har de båda gått hem till sig, väldigt lägligt, nu när jag ska sätta på radion och lyssna på när HV tar ledningen med 2-0 i matchserien.Sofia suktar efter saffranskaka.


Kör nu för fan

Jag är konstant bajsnödig, har ett nervös-vibrato i rösten. Idag börjar det, idag sätter det igång. Jag är så förbannat nervös, nu kör vi.
HEJA HÅVE!!!

Karatefylla

Festen Hans bjöd på i Stockholm blev just så tokig som jag anade. Min tanke var att bara ta en vinare, verkligheten blev en annan. Mitt vin blandades med tequila, champagne och öl. Jävla skit. När den första däckade bestämde vi oss för att festen var över. Det blev en del del kära återföreningar, hoppas det inte dröjer lika länge tills vi ses igen.

 

Förresten, fel låt vann.....iår igen.


Shoppingrunda med farsan


Jönköping-Sthlm

Sitter hemma hos mor & far med pizza i magen och kaffekoppen i handen. Blir dock bara en snabbvisit för ikväll bär det av till hufvudstaden där vi skall idiotfesta med Steve. Tror farsan vill hitta på nåt, han var nyss inne och tyckte vi skulle åka och köpa ett par mysbyxor till mig. Kan vi väl.

Vem är er typiska kund ut idag?

Sitter återigen men Jessica i soffan med rapporten i våra tankar. Idag har vi gått igenom all text och korrigerat. Sofias delar var det som förgyllde vår dag. Vi förstod oftast ingenting. "Njud bort hela Sverige eller världen i ett litet paket". Va? Dessutom hade hon som förslag till event att låta Somalier bjuda på vin. Skrattade så jag grät. Hon måste varit stressad...


Så jävla duktiga

Det finns ingen bättre än Jessica att plugga med.


We are two sexy bastards

Alltid lika trevligt då Linkan är på besök. Intentivfylla och roadtrip är vår melodi, inte samtidigt dock.
Innan han åkte hem undrade han vart jag gjort av hans Färjestadkeps som han glömde hos mig när jag bodde på Rosenlund för typ 6 år sedan. Inte fan vet jag, eldat upp den antagligen.


Ooooooo Trollhättan!

Barbapapa tog med sig mig och Linkan ut på roadtrip idag.Vi körde fel och åt på Max i TrollhättanKollade utbudet i VänersborgTog hoppbilder vid Läckö slottOch gjorde snöänglarEn smått fantastisk dag

Andra chansen

Livet känns rätt bra härligt nu. Oket i form av oro över LIA-plats har nu försvunnit och jag njuter av minsta sak som händer runt mig.
Ikväll är det dags för Andra chansen och rätt låt ska hejas fram av mig och Linkan. Ska bli så jävla kul att ha honom här. Det har aldrig funnits en gnutta tristness när vi är tillsammans och inga ramar finns stora för oss när vi kör igång. Vi talades vid igår och han berättade att han köpt alldeles för många öl till oss.
Jag blir bara mer och mer kär i Neo-Human frontier och tror han når ända fram till Globen. Frågan är bara hur coolt det är att drilla på scen, sådär tycker jag..
Han möter dock tufft motstånd i andra rundan av Alcazar. Övre halvan av slutspelsträdet ser betydligt enklare ut där jag tror Pernilla tar en promenadseger.

Det gick ju vägen det här med

Nu har jag äntligen fått mig en LIA plats. Gothia cup kommer vara min arbetsplats i 4mån. Känns förbannat skönt, fick bra vibbar både för tjejen och projektet i sig. Kommer blir bra det här. Så efter en blixtvisit i Gbg sitter jag hemma i lyan igen och konstaterar att jag har helg nu. En helg med alldeles för få planer men på lördag kommer Linkan. Nu ska jag duscha bort min nervös-svett.

1337

Måtte denna kurs snart vara över! Håller på och sammanställer enkäterna, så förbannat trött på det. Vill att det ska vara över. Lyckligtvis är New Zealand en hygglig morot när det är tråkigt. Dessutom har jag roligt på vägen.
Vad skulle jag göra utan dessa två?


1991 vilket år!

Mina compadres kände sig lite låga idag. Vi gjorde det enda rätta, dvs, vi köpte öl och nötter. Nu mår vi bättre. Anledningen till mitt välmående är pga Jessicas schlager intresse, hon förstår mycket mer än de flesta jag någonsin jag träffat gör. Här har ni ett smakprov.. Detta råkar vara en utav mina absoluta favoritlåtar


RSS 2.0