Men va fan Sverige vinner ju!

Jag är så otroligt glad att jag satt uppe till 03 för att bevittna curling-damernas os-guld. Så vackert, så magiskt. Jag undrar i mitt stilla sinne hur många gånger jag använt ju de orden under dessa 2 veckor. Många. Jag slets mellan hopp och förtvivlan och avslutningen kunde inte varit bättre. Vackert, magiskt.

Mor och far var här idag. Alltid lika trevligt, de skämmer bort mig men det tycker jag dom gör rätt i.

Tilly

För ett tag sedan spelde Cissi en helt fantsktisk låt för mig. Den har gått varm här sedan dess. Videon är helt fantastisk. Jag och Elin kämpade tappert för att sätta Beyoncés Single ladies under vårt jullov. Denna känner jag ändå ligger mer på vår nivå. Eller kanske inte, jag vet inte, ungen är ju duktig..


Undra vad det händer för skit idag då

Nu har jag äntligen lagt in 142 enkäter i ett jävla pissprogram som visade sig vara bra mycket mer tidskrävande än vad jag trott. Fick inte heller ut så mycket av svaren som jag hoppats på. Folk är så jävla rädda för förändring och förtegna om densamma. Jävla människor. Dessutom finns en fucked up skara som inte tror på ekologiska varor. "Nej du, jag tror inte på det, jag tror det är båg och bluff". Jaha säger jag med ett leende men vill egentligen ge som en lavett.
Jag har lyssnat på Vivaldi i 2 timmar nu, börjar bli lite knäpp tror jag. Behöver luft men det lockar ju knappast att ge sig ut i detta väder. Jag tror jag är lite bitter. Bitter och ensam men i morgon kommer pappa på besök.

I förrgår tog jag och Sofia en paus i OS-tittandet och bjöd över Jessica på Törley och När och fjärran spel. Trevligt som vanligt trots att jag missade OS-guldet i stafett.


Suck

Blir hemma i Lisch denna helg. Det är bra, behöver nog det. Ska sitta och föra in svaren från våra enkäter, tänkte plugga lite också. Bara OS och jag. Skönt att vi är klara med utfrågningen av folk i Saluhallen.Syntes gjorde vi i alla fall. Ser mer ut som vi är där för att bygga något alternativt hämta sopor inte som vi är där för Innerstaden Göteborg.Therese och Angelika gled in med dessa på central stationen och höll på att bli lynchade av arga människor vars tåg var inställda. Det var kanske inget bra drag.


Nu får de va bra.

Nu får det hemskt gärna sluta snöa. Pga av ovädret har jag blivit bostadslös i en stad jag inte bor i. Cissi är fast i Trollhättan och jag fick snällt hitta en annan säng att dregla i. Anna tog emot mig med öppna armar, igår satt vi givetvis och kollade på schlagern. Jag och mor min var på genrepet i fredags, jag föll som en fura för Darin och hon för Erik Linder. Jag tycker vi ska skicka Darin, det är dags för en ballad nu. Vi har försökt allt vi har ju för fan tom skickat opera utan framgång.
Anna springer runt i sin lya och packar inför den stundande Indien resan. Jag vill också resa. Just nu får jag nöja mig med att diska Annas disk och fråga ut folk i Saluhallen. Tjoochtjimma

Så vackert

Jag känner mig privigilerad, priviligerad, priviligierad, HUR FAN STAVAS DET!? Hur som helst, jag är så ofantligt stolt över det svenska skidlandslaget. Gårdagens lopp är något av det ballaste jag sett. Jag menar os är vart fjärde år och Hellner och Södergren åsidosatt sitt eget lopp för att hjälpa Ohlsson att nå sin dröm, så vackert. Så vackert. Vi stod upp allihop och skrek ut vår glädje. Magiskt. Nu ska jag äta äggmacka.

Mot nya mål

Om en timme (shit, jag har varken ätit eller packat, jävla OS) drar jag till Göteborg för att jobba vidare med vårt projekt (förlåt OS, I love you). 400 enkäter ska vi få in har vi bestämt, får lite ångest av bara tanken. Kommer bli många timmar utanför Saluhallen. 
På fredag ska jag och mor min kolla på genrepet till melodifestivalen. Cissi har fixat en fest till mig på lördag eftersom jag sagt att jag inte kommer om jag inte får kolla på schlagern. 
Nåväl, åker tillbaks hit på måndag igen kanske bäst att börja packa nu. Ska bara kolla lite konståkning först.  


En pil genom näsan

Huvaligen, hjärtat har återfått sin normala rytm igen. I lördags var det fest på skolan igen och temat var att klä ut sig till något som börjar så samma bokstav som sitt förnamn. Det blev en tokig kväll. Simon var skåning, Kim kondom, Mia mus, Sophie svampbob, Alina Australiensisk fotbollspelare och Robin robot.
Sofia klädde ut sig till mig och jag klädde ut mig till Sofia.James Bond Jonas och Henke Larsson HennyIpren mannen Ida


Gulligt monster

Tänkte skriva om lördagens fest men det får bli en annan gång. Sitter och glor på OS (som alltid dessa dar) Kalla, vilken kvinna. Sitter och skakar, shit så nervös jag var. Jag vill nästan påstå att hon räddat mitt OS, redan. Söt är hon också, hon har nog bannemej allt. Kommer bli trötta veckor nu, inatt satt jag uppe och kollade på puckelpist finalen och kl04 inatt är det dags för damkronorna att ta sig an Slovakien. Ajaj men det är sååå värt det.

Efterlyst

Fick höra för en tid sedan att ett gäng på cykel härjar runt i Lidköping eller "flickor på cykel" som tidningarna satte ord på dem. De puttar ner folk i diken, drar i deras hår och sliter i deras jackor för att sedan skrattandes trampa  vidare. Jessica har läst att en utav dom brukar bära en röd jacka vilket snabbt fick oss att bli lite misstänksamma..


Kom och köp!

Nu har vi fått marknadsföringsprojekten tilldelades oss. Min grupp skall göra en marknadsplan och en herrans massa enkät-undersökningar för Saluhallen i Göteborg. Har varit där i 2 dagar och samlat på oss info, mycket trevligt. Känslan min säger att detta kommer bli toppen.
Jessica är Kontaktansvarig. Sofia Projektledare, Therese är Sociala medel konsulent och jag är miljöaktivist/flanör.

96 BABY 96!

Åh herregud så glad jag är. Fick tillbaks företagsekonomitentan idag. Har varit nervös ända sen jag lämnade in tentan för 2v sedan men nu rusar glädjen runt i kroppen och ruskar om varenda organ. VG Baby! När Sofi kan bokföra är ingenting omöjligt (gamalt djungelordspråk).
Snart blir det hockeykväll och vin, vilken dag.

Bra vibrationer

Då är årets härligaste tid här igen. Schlagern sätter igång i afton och håller på i 6v och om en knapp månad ska den blå pansarvagnen (Hv) köra över alla i sin väg fram till ett nytt Sm-guld.
Jessica har beslutat att ha sin inflyttningsfest i min lägenhet men visste nog inte vad hon gav sig in på när hon valde just denna dag. Hon har insett vad som komma skall och har uttryckt sitt missnöje att hennes fest blev min fest.
Jag har lyssnat på gamla schlagerdängor sen jag klev upp. Jag har städat hela min lägenhet, har fixat fram recept på en schlager-kaka, har fixat ett röstningsschema (vi sätter betyg på kläder, arrangemang och tonartshöjning) och snart hoppar jag i mina mest glamorösa kläder.
Har en känsla av att jag kommer sakna Anna, Camilla, mor och Elli när det sätter igång. Dvs de som delar min passion. Men jag är fast besluten att föra mina traditioner vidare till Lisch.
Låt bästa bidrag vinna (troligt..).

RSS 2.0