Långa dagar

Jahapp, nu är min tid i Lisch över och det känns faktiskt ganska trist. Har haft förbannat kul där och kommer garanterat sakna både staden och min klass.
Har haft några väldigt långa dagar på sistone bara att flytta är ju ett projekt i sig och städningen som följer likaså, dessutom har vi haft ett projektarbete att slutföra och redovisa. Igår var vi på avslutningsmiddag och avnjöt god mat och trevligt sällskap, vi flyttade vidare till skolan som så många gånger förr där vi dansade en bit in på natten. Nu sitter jag i Jönköping och väntar på den 7 dec då jag beger mig till Thailand, där ska jag koppla av så in i norden.
Känns konstigt. 

pfhhh

Idag fes Sofia i min hand, det var roligt

Jönköping, våran stad, Hv blå vårat lag!

Jag kan inte beskriva känslan som infinner sig då jag entrar Kinnarps arena, det är något magiskt. Spelar ingen roll hur många matcher jag sett, den goa känslan består.
I dag var det dags igen och deenna gång emot Skellefteå, ettan i serien. Återigen får jag se en riktigt bra match. FY FAN VA JAG ÄLSKAR HV! Denna gång till skillnad från sist blev jag ordentligt jävla förbannad ett par gånger. Domaren var under all kritik och borde tvinga Yared Hagos (fyfanfyfanfyfanva jag hatar honom) att rövknulla honom (så länge de inte tycker det är skönt). Hagos är en liten äcklig varelse som tror han är något och tror att han spelar i väldens bästa lag och gör allt han kan för att hamna i strålkastarens ljus, han är så jävla äcklig! Hade vi haft Ward hade han pucklat på honom så pass att han varit tvungen att äta via sugrör resten av sitt liv. Nu glider istället det lilla äcklet ostraffad omkring.
När jag blir stor ska jag köpa säsongbiljetter, kom dock på att det gynnar mig om jag då bor i jkpg...fan

Sinnes

Käre hjärtanes va skoj jag hade igår. En sporadisk biljardkväll förvandlades till något helt fantastiskt. Vi spelade till efter stängningstid, begav oss vidare till Harrys och gjorde volter i snön på vägen hem, att jag inte har ont någonstans idag är för mig ett under.
Sedan dess har det gått i ett, känns som jag varit hemma 10 min på 2 dagar, så himla gött. I morgon ska jag flytta, väldigt ogött.


På tal om

Nu när jag ändå är inne på bajs undrar jag om det finns ett uttryck som lyder: "Nu sket du utanför din egen dörr"? och är det samma som "Nu sket du i det blå skåpet"? Eller finns inget utav dem? Mycket att fundera på här.

Huuuuuööööäää

Jag tvåar jättemycket när jag är ensam.


Vem vet mest, egentligen?

Suttit och pissat på deltagarna i Vem vet mest med farsan ett par timmar. Vet egentligen inte hur vi hamnade där men vi slog oss för bröstet och kontaterade att vi är mycket bättre än alla andra, inte bara deltagarna i det programet utan i alla hela världen. På tal om detta, fan vilket hemskt val av programledare för melodifestivalen, Rickard Olsson och Marie Serneholt, suck. Vet redan hur skämten kommer låta och tro mig, de är INTE roliga. Jag kanske borde följa Cissis råd och ta över hela skiten och få tävlingen på fötter igen.

Kära Håve

Pappa tog med mig på hockey i eftermiddags och vilken hockey det blev. Hv gjorde en riktig kanonmatch och spelade strålande vacker, grisig och effektiv hockey. Jag är kär. Luleå fick en drömstart när Jukka drog på sig en tvåa redan efter 13 sekunder, efter 32 sekunder hade vi 0-1 i röven. Slutresultatet skrevs till 4-1, det var så vackert. Jag tror på fullaste allvar att det vänder nu.

Tack

Tack till er som kom och till alla er som skrattade. Såhär såg det ut när vi övade. Finns det en gud lät han det se bättre ut än såhär när det var skarpt. Jag vill att ni ska fatta hur jävla svår den är och att vi faktiskt satte den (nästan). Om någon vill veta hur det egentligen skulle sett ut var det såhär..


Jahaja

Sitter i skolan och kollar träffar på Mölndal på internet och sprang in i en kontroversiell artikel som handlar om en M-politiker som sitter i kommunfullmäktige i Mölndal. Han tycker att vi ska skjuta feminister. Jahaja, där ser man.

Mitt hjärta blöder

Aftonbladet publicerar följande

När tog du beslutet?

– Jag har tänkt på detta länge. Beslutet har vuxit fram. Det är dels en personlig frågeställning. Jag vill lämna möjlighet för partiet att diskutera både person och politik.

– Jag tror inte att det hade varit rimligt att gå med väljarna en gång till med samma ansikte. Jag har spelat en viktig roll, nu får andra ta vid.

Hur känns det i hjärtat?

– Beklagligt och sorgligt.

Borde du inte avgått direkt efter valet?

– Då hade det bara blivit personfokus. Jag tyckte det var rätt och riktigt att ta ansvar efter valförlusten med att dra igång kriskommissionen. Men beskedet fick flyttas fram några veckor.

Mona Sahlin kommer också att lämna riksdagen i samband med partiets kongress.


Nu ska jag sörja med vin och fiskbullar


Hoppashoppas

Har just skickat in min ansökan om visum till Nya Zeeland. Jag ber till gudarna att allt kommer gå bra och att jag hinner få tillbaks mitt pass innan det är tänkt att jag ska lämna landet.
Annars då? Jo tack, är konstant stressad men idag läste jag att fyra Hv låtar släppts på spotify. Vackert.

Kalla mig vad du vill

Jag tycker inte det är så kul att göra goda gärningar om jag inte får något gehör för det, ett leende eller varför inte ett tack? Två gånger har detta hänt mig idag. Erbjuder min plats åt en dam, modell äldre på bussen, hon bara nickar. Lät två brudar gå före mig i pantkön eftersom de väntat längre. "Ja" sa de. VARSÅGOD ERA TRÅKIGA JÄVLAR!
Så jag är nöjd med att jag nu fått mina julklappsetiketter från Röda korset.

Doobidoobedobedooo

Nu sitter jag hemma i Jönköping igen, har just kollat på Doobidoo med mor och far. Frossat i pizza, ostbågar och chips, nu sitter jag med en ekologisk öl och njuter.
Jag bad mina kära vänner att hitta på nåt skoj åt mig i morgon. Martin föreslog att jag skulle måla deras trappa, Sara har föreslagit att riva tapet och Camilla tyckte jag skulle byta däck på deras bil. Spännande... Får se vad det blir.
I morgon kväll ska jag äntligen få hänga med Släm igen, det var på tiden.

Jag tycker om Robins och Anna Blomberg
Tack Sabrina

Jag har varit kass på att uppdatera min kära blogg på sistone men ingenting har hänt. Ingenting förutom att jag blivit gladare, så skönt att få tillbaka lite folk till stan. Folk och gladmusik är receptet.
Citatmaskinen Henny har varit i farten igen: "Ingen vill veta vart du köpt din tröja men jag tar gärna en titt på dina trosor"
På tal om gladmusik, den här får mig på gott humör, videon likaså, man sitter liksom på helspänn hela tiden och plötsligt händer det... Jag minns när man var liten och såg den och tänkte "Shit va pinsamt, det där kan hon inte vara nöjd med" helt ovetandes om att en musikvideo INTE spelar in på en tagning.RSS 2.0