Tlööött.

Så detta är alltså resultatet efter en efter-tenta-fest hos mig. Nåväl, kul var det och i 14 timmar varade den. Började vid 13 och däckade 3, idag är jag lite trött. Nej, jag ljög, jag är JÄTTEtrött.


Äntligen

Isen är blank, skridskorna slipade, visiret polerat. Nu jävla kör vi. Mot nya framgångar. Mot nya förnedrande segrar. Mot nya rubriker. Mot ett nytt guld. Jag är så laddad. Guldet ska hem.


Eftertenta-firande

Igår skrev vi första tentan (jag tror det gick bra) och givetvis följdes detta upp av lite efter-tenta-öl. Min grupp var färdig kl12 och efter lite kladdkaka gick vi till systemet och hamnade sen på min balkong. Där blev vi sittandes ett bra tag bortsett från en avstickare till Willys för att inhandla mer öl. Och en avstickare ner på gården där vissa av oss (ja, jag var en av dom) tyckte det var kul att jucka utan byxor mot flaggstången. De sista gick kl23:30. Nästa vecka är det dags igen för på onsdag har vi engelska prov och på torsdag ska vi tydligen fira att Jessica varit rökfri i 4 år.


Skit

Fan va meningslöst. Är trött men kan inte sova, har för mycket i huvudet och är antagligen en smula understimulerad. Denna dag går knappast till historieböckerna. Jag har snorat, kollat på 3 fotbollsmatcher, ätit popcorn med pinnar, försökt plugga, haft ont i huvudet, klämt en simpson box och sovit.
Vill att den här jävla förkylningen ska gå över, trött på att gå runt och känna som att jag har huvudet i ett rövhål.


Lango!

Vilken vecka jag haft. Har knappt fått en lugn stund vilket nu har resulterat i en förkylning.
I tisdags var det dags för inspark, alla ettor hade sagt att vi skulle ta det lugn eftersom vi skulle upp tidigt nästa morgon för att besöka eventdagarna i Göteborg. Jag tror inte det var någon som höll det.
Det var skitkul, vi lekte massa (på första bilden ser ni hur Anton agerar fetaost i en vagina, illustrerad av Katarina och Elin) och vi sjöng Tjofaderittan Lambo som den var menad att sjungas. Dvs INTE så som vi framförde den på kräftskivan i lördags...
Idag besökte vi Camp Active där vi freestylecyklade, dansade, hoppade trampolin och gjorde volter och landade i ett hav av skumgummi. Nu är jag helt slut. 


Sött

En hel armé av rulatorer intog mitt trapphus igår. Jag börjar förstå varför det är så lungt och skönt i min uppgång.


Kräftskiva

Såhär i efterhand vill jag nog påstå att vi fått i oss tillräckligt redan här. Låt mig tillägga att klockan säkert närmat sig 20.

 


Lik förbannat (jag skyller på en härlig sambatakt) ger vi oss in i detta.Så jävla dumt.


Tävling

Igår satt jag och Släm och hinkade öl och lyssnade på musik. Det vi gör allra bäst.
Vi lämnade soffan och "dansade" och din uppgift är nu att försöka gissa vilka låtar vi lyssnar på till varje bild. Den som får flest rätt vinner....något jättefint.Det är svårt men vääääldigt logiskt.

 


Doot doot.

Grattis på födelsedagen. Av mig får du får en låt.


RSS 2.0